中伏動漫宅男羅浩鋒合集

170 回覆
80 Like 6 Dislike
「我哋行街後去酒店book房」。他跟女方到九展後樓梯,忽然「白毛」、「未來戰士」及「皮褸男」從梯間冒出

一班中二病既人
木下奈奈(後改名為司徒奈奈)
少年動漫迷遭多人埋伏圍毆案,事主羅浩峰繼續接受辯方律師盤問。辯方質疑事主口供矛盾處處,例如單單就誰搶走了他的銀包,其7份口供連同庭上作供,已出現5個不同版本。羅被盤問兩小時後,語氣變得不耐煩,一邊責怪警員錄口供時寫錯,一邊又指自己被打後記憶力不好。辯方大狀質疑:「你今日個腦有冇事?」羅聞言答:「唔知架﹗」他更聲稱:「我記嘢方式唔同你哋,我用分散記憶。」辯方追問他何謂「分散記憶」,法官林偉權輕嘆:「算啦,佢話咗同你哋唔同呀﹗」

連老爺都冇佢乎, 真係好罕見.
少年動漫迷遭多人埋伏圍毆案,事主羅浩峰繼續接受辯方律師盤問。辯方質疑事主口供矛盾處處,例如單單就誰搶走了他的銀包,其7份口供連同庭上作供,已出現5個不同版本。羅被盤問兩小時後,語氣變得不耐煩,一邊責怪警員錄口供時寫錯,一邊又指自己被打後記憶力不好。辯方大狀質疑:「你今日個腦有冇事?」羅聞言答:「唔知架﹗」他更聲稱:「我記嘢方式唔同你哋,我用分散記憶。」辯方追問他何謂「分散記憶」,法官林偉權輕嘆:「算啦,佢話咗同你哋唔同呀﹗」

連老爺都冇佢乎, 真係好罕見.

比張白卡佢啦
講真個句 比著係我 緊係就算明知打輸 都還左手先 點解佢會忍到

雖然可以令到班仆街有案底爽d
但係比人用口水捽頭都忍到 真係屎都食得
條友智力有問題係硬傷
毒撚中佢都算係稀世極品
條友智力有問題係硬傷
毒撚中佢都算係稀世極品

原來當年呀源幾正常
講真個句 比著係我 緊係就算明知打輸 都還左手先 點解佢會忍到

要考慮一吓証供可唔可信

佢呢啲先醒
如果佢還手,人地醒少少放條片出嚟係剪輯過嘅,改成由佢打人開始,咁佢都會俾人告,而家嘅被告就變成自衛
笑撚死
班mk打得佢岩
一起死就更好啦
有冇之前佢聊人個個對話個d同埋聽講首被告都好出名
成班blame the victim
班狗公下場都幾抵死

有d差唔多成30歲人都on99咁俾個靚妹點
毒撚之王
變態到
睇字都feel到佢個陣毒氣
真係好心毒撚咪咁多妄想..咁想扑野又唔照下樣又唔比錢叫雞

佢呢啲先醒
如果佢還手,人地醒少少放條片出嚟係剪輯過嘅,改成由佢打人開始,咁佢都會俾人告,而家嘅被告就變成自衛

你當搜証個堆傻架咩

連登仔d智商
笑死
明明係案件受害人 但好似審犯咁
依堆男人拎去人道毀滅算啦

女既留低做肉便器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞