低頭玩手機!索女長腿「插」渠蓋

85 回覆
112 Like 7 Dislike

智能手機普及之後,衍生了新的族群「低頭族」,他們去到邊手機都不會離身,不論行路、搭車、食飯,無時無刻都低頭看、低頭玩手機,正因為「低頭族」唔睇路,造成不少的意外。河南鄭州市近日有一名長腿索女,疑因低頭玩手機,於是「叉錯腳」,其中一條修長的美腿牢牢地「插」入路面的一個臭水溝的鐵蓋,進退不能。

網傳照片所見,該名身穿短裙的長腿索女已「插」入間條的渠蓋,坐在地上,而現場有一名疑似渠務工人手執「鐵筆」,嘗試將鐵條撬開。當「鐵筆」插落撬開之際,長腿索女的同行女子便從後協助,將其拉出,可憐長腿索女臉有難色,顯得十分痛苦,而當時也吸引了不少人圍觀,場面極為尷尬。

http://hk.on.cc/cn/bkn/cnt/news/20171201/bkncn-20171201080228759-1201_05011_001.html
條罅隙邊有可能夠塞隻腳入去呀,擺明支那渠蓋設計冇用腦啦
搵班腳膠救佢啦
坑渠下面有個腳膠
坑渠蓋都有腳奶 而我只能打飛機
右邊黑色同灰色毒撚今晚點心有著落
睇到都覺得痛
坑渠下面有個腳膠

係咁奶佢腳但又走唔到
老江湖
條女對腳好撚正呀
好想救佢
或者做個渠蓋呀
條女對腳好撚正呀
好想救佢
或者做個渠蓋呀

即刻收埋d方圓十公里既鐵筆
條罅隙邊有可能夠塞隻腳入去呀,擺明支那渠蓋設計冇用腦啦

好似唔係設計問題,就咁睇圖啲鐵條嘅排列係密到無可能比到成隻腳插入去,好可能係條鐵斷撚左一條先有空隙足夠令人中陷阱

主要係渠蓋品質問題,而且鐵都可以斷撚左無人理,不過渠蓋無爆炸算唔算已經要還神死唔去?
av情節

卡住郁唔到比痴漢後入
做乜唔call消防? 係咪又要比左錢先可以救
比我奶成晚就救你
av新題材
誤墮渠蓋含撚機器
中共派支那雞就可以收服連登毒撚
隻腳實花哂
對腳夠玩幾耐
中共派支那雞就可以收服連登毒撚

係囉
賴賴賴賴賴
做乜唔call消防? 係咪又要比左錢先可以救

Call消防好似真係要錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞