[2揀1] Avengers3 trailer vs Justice League成套戲

324 回覆
941 Like 67 Dislike

唔係特別鍾意superhero電影, 但都loop左幾次avengers3 trailer
JL真係會自動skip DC硬係有一種柒味令人唔想撳落去睇
唔係特別鍾意superhero電影, 但都loop左幾次avengers3 trailer
JL真係會自動skip DC硬係有一種柒味令人唔想撳落去睇

你指咩柒先

幫cap cg走啲鬚
講到咁撚把炮
連鬍鬚都搞唔掂
失鳩望
JL幾十年後一定上神枱
痴撚線 會唔會太撚Q
JL幾十年後一定上神枱

到時我一定會上香
JL幾十年後一定上神枱

到時我一定會上香

回甘
成堆都唔識欣賞DC,上年SS已經J到我暈左

So that's it huh?we're some kind of justice league

So that's it huh?we're some kind of justice league

hey remember We are the bad people 我地係壞人呀 我地係魅力四射嘅奸角,死射,小丑女。我地自殺兵團不嬲都來去如風架啦。果然翁!!!!!!!

hey remember We are the bad people 我地係壞人呀 我地係魅力四射嘅奸角,死射,小丑女。我地自殺兵團不嬲都來去如風架啦。果然翁!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=3cxixDgHUYw&list=PLVfin74Qx3tXNWT8ewJuWi1dIrA9v31Ax&index=6

而家睇返都覺得好撚柒
小朋友都唔撚睇

唔通呢個就係easter egg 比superman 個cg ?!
早晨置頂
大比數贏晒啦

幫cap cg走啲鬚

屌每次睇都覺得柒撚到出煙
DC你都係算鳩數吧啦
Good morning everybody
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞