[2揀1] Avengers3 trailer vs Justice League成套戲

324 回覆
941 Like 67 Dislike
669 vs 44

負評其實可以多D,我驚班DC FANS會頂唔住

新入嚟嘅朋友正皮夠多啦
考慮比個機會JL啦
有冇人可以幫JL重新Cut個trailer可以比得上Abg trailer

蝙蝠俠喺個mon度睇avg trailer

呢個好笑
DC不斷製造垃圾

咁佢真係用個石屋仔呀嘛

你一早認就得啦
你自己睇返上一頁你講咩四平八穩啦

四平八穩 咪普普通通無驚喜

真係
JL拍得差 岩唔岩心水

唔得 咁唔夠 你應該要尼
JL 正垃圾 DC仆街啦 zack仔女快快死晒去
滿唔滿意

你慢慢繼續搵班hardcore既屌落去 , 輕輕力都唔得,唔夠力就係死忠DC

由佢地打j la
In hulk輸9條街
Thor 2又輸9條街
連im3 口錍都輸埋
相反dc成功多d
佢地忍左好耐架啦

攞人地排最後果幾套黎講
仲要係咁多年前

由佢地打j la
綠燈俠輸無限咁多條街
Suicide Squad又輸無限咁多條街
連bvs,GL口錍,票房都輸埋
相反marvel成功多d

150話jl同mos影評同級
669 vs 44

新入嚟嘅朋友正皮夠多啦
考慮比個機會JL啦

你地又要逼癲幾多隻狗先安樂
669 vs 44

新入嚟嘅朋友正皮夠多啦
考慮比個機會JL啦

一陣人地告大家虐畜
669 vs 44

新入嚟嘅朋友正皮夠多啦
考慮比個機會JL啦

一陣人地告大家虐畜

再咁落去要成立個連登影視台愛協

頭三點如果係咁 世上有8成電影都拍唔成
點解蝙蝠俠父母身花頸靚要行後巷?
點解咁有錢無保鑣?
點解超人細個唔會用錯力殺左人?
點解咁多人得美隊一個強化士兵?
點解東尼心口舊野唔會故障?
點解超人細個個太空倉一定黎到地球?
點解咁大舊野黎到地球美軍唔知,唔第一時間捉走超人?

1) 唔係後巷, 條街係有車的, 可重睇BVS
2) 不嬲都無, 呢個係盤古開初已有既設定
3) 超人細個無殺人, 但有痴左線嚇到老師都驚, 整到個門柄熱到紅曬
4) 講到明得係第一個, 之後繼續有做實驗, 例如狼人/deadpool/X13...etc
5) 舊野係會故障, 所以頭2集IM 先要係咁換, 仲差d 死添
6) Krypton 科技
7) 呢個真係唔知, 可能真係太偏辟, nobody cares.

但都解釋唔到點解可以就咁起間石屋就求其放mother box,少少defense 都無
喂大佬, 班amazonia 係打過大戰架wor

盤古初開
咁天堂島唔假設自己人係鬼可唔可以盤古初開

其實電影好多位可以駁
佢整體係拍得差 所以你唔使係咁駁故證明佢好差
我認佢拍得差 , ok?

咁佢真係用個石屋仔呀嘛

你一早認就得啦

真係
JL拍得差 岩唔岩心水

滿唔滿意

你慢慢繼續搵班hardcore既屌落去 , 輕輕力都唔得,唔夠力就係死忠DC

我自己就flash 死忠
唔覺有咩問題

係你班戇鳩死都唔認DC 真係拍得差
日日奶zack 袋底姐

fan屎無問題架
係d 盲撐撚有問題ja 嘛
明唔明呀

1) 唔係後巷, 條街係有車的, 可重睇BVS
2) 不嬲都無, 呢個係盤古開初已有既設定
3) 超人細個無殺人, 但有痴左線嚇到老師都驚, 整到個門柄熱到紅曬
4) 講到明得係第一個, 之後繼續有做實驗, 例如狼人/deadpool/X13...etc
5) 舊野係會故障, 所以頭2集IM 先要係咁換, 仲差d 死添
6) Krypton 科技
7) 呢個真係唔知, 可能真係太偏辟, nobody cares.

但都解釋唔到點解可以就咁起間石屋就求其放mother box,少少defense 都無
喂大佬, 班amazonia 係打過大戰架wor

盤古初開
咁天堂島唔假設自己人係鬼可唔可以盤古初開

其實電影好多位可以駁
佢整體係拍得差 所以你唔使係咁駁故證明佢好差
我認佢拍得差 , ok?

咁佢真係用個石屋仔呀嘛

你一早認就得啦

真係
JL拍得差 岩唔岩心水

滿唔滿意

由佢地打j la
In hulk輸9條街
Thor 2又輸9條街
連im3 口錍都輸埋
相反dc成功多d
佢地忍左好耐架啦

ww, tdk = 高質
mos, bvs, jl, ss 全部垃撚圾

死撐都唔知做乜
有冇人可以幫JL重新Cut個trailer可以比得上是但一集Avg trailer

JL 本身條trailer 已經好正啦
係套戲柒到仆街姐

原來babygroot 去撚到stage4

好撚慘

笑撚死

delusion
DC根本冇套好睇
第一套IRONMAN幫MCU開左個好好既頭
DC第一套超人根本唔好睇,BVS又係唔好睇
唔好睇都算仲要成兩個半鐘正仆街

ww 好睇
主要原因: non zack movie
669 vs 44

新入嚟嘅朋友正皮夠多啦
考慮比個機會JL啦

一陣人地告大家虐畜

領養babygroot
到底dc永遠都係贏過去同贏未來
幾時先到現在
屌,唔好再迫害DC狗啦
明明呢條2分半鐘嘅trailer已經屌打晒成個dceu
DC狗今年已經好慘,出年自殺咁濟
DC不斷製造垃圾

最撚垃圾就係班忽然死忠
無撚啦啦, 唔好話漫畫, 連一套正常既戲都未睇過就出黎盲撐zack 真係on9 到核爆
669 vs 44

新入嚟嘅朋友正皮夠多啦
考慮比個機會JL啦

一陣人地告大家虐畜

動物警察(影視台分隊)

真係
JL拍得差 岩唔岩心水

滿唔滿意

由佢地打j la
In hulk輸9條街
Thor 2又輸9條街
連im3 口錍都輸埋
相反dc成功多d
佢地忍左好耐架啦

攞人地排最後果幾套黎講
仲要係咁多年前

由佢地打j la
綠燈俠輸無限咁多條街
Suicide Squad又輸無限咁多條街
連bvs,GL口錍,票房都輸埋
相反marvel成功多d

150話jl同mos影評同級

babygroot > 愛因斯坦+霍金

到底dc永遠都係贏過去同贏未來
幾時先到現在

回甘呀
人地而家回甘緊mos trailer 呀

M狗有無得回甘呀
抄低幾隻狗名見一鑊撚一鑊先
屌,唔好再迫害DC狗啦
明明呢條2分半鐘嘅trailer已經屌打晒成個dceu
DC狗今年已經好慘,出年自殺咁濟

Dc9話今年係dc年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞