雙11淘寶 到依家仲未入倉

185 回覆
14 Like 63 Dislike
打左去淘寶熱線,佢教我退款等淘寶介入

電話係咩

我都係四方唔見左貨
4PX真係hi auntie

上個集運post俾人由頭屌到尾 都仲係咁多人用

因為平……

其他幾多倒
真係屌爆佢,慢到仆街
我都係四方唔見左貨

大陸個轉係咪申通
係就唔關4px事

申通比我屌兩屌由4px簽收咗改咗會盡快到
佢老味
4PX真係hi auntie

上個集運post俾人由頭屌到尾 都仲係咁多人用

因為平……

其他幾多倒
真係屌爆佢,慢到仆街

轉得切先得架

雙11啲貨運嚟運去到而家都未走得哂

好在一向冇用
我都有件係咁,15號到24號仲係派件中,我搵賣家去屌申通,屌完25號入庫
集運咗5樣嘢 收到msg話到咗可以拎
但一開 得4樣嘢
睇返集運個單號 又寫5樣嘢已由簽收人從門店簽收
問咗4px 佢話30號前未收到包裹 就會賠償比我
係賠償個運費定買個樣嘢嘅錢
呢啲case要點搞

屌我都係
佢話退款係旅返個運費
賠就係要起30號後再講
集運咗5樣嘢 收到msg話到咗可以拎
但一開 得4樣嘢
睇返集運個單號 又寫5樣嘢已由簽收人從門店簽收
問咗4px 佢話30號前未收到包裹 就會賠償比我
係賠償個運費定買個樣嘢嘅錢
呢啲case要點搞

屌我都係
佢話退款係旅返個運費
賠就係要起30號後再講

屌我又係
又話比3個我 拎得果1個
我都係四方唔見左貨

大陸個轉係咪申通
係就唔關4px事

我天貓買佢發四方 問佢話可能唔見左叫我退錢
岩先屌9申通 話聽日去郵政總局投 唔洗1個鍾派埋貨入埋4px
話說我兩件貨一齊集運一齊入倉 岩岩去七仔拎得一件 我有編號但七仔啲人話佢地無單姐係無 但我睇返淘寶都係話到佐 有無人試過類似情況
話說我兩件貨一齊集運一齊入倉 岩岩去七仔拎得一件 我有編號但七仔啲人話佢地無單姐係無 但我睇返淘寶都係話到佐 有無人試過類似情況

有幾個可能
唔好學
知就算

其中一個可能係
七仔啲盲炳冇認真對吓個貨單號碼
成件貨放係當眼地方
仲要話埋邊間送
個包裹點樣都口講話冇

有幾個可能
唔好學
知就算

其中一個可能係
成件貨放係當眼地方
仲要話埋邊間送
個包裹點樣
都口講話冇

利申
順豐快遞

其實入去之前已經係地下見到
埋去問咗話冇
之後直接汁起舊包裹埋去櫃台簽收
你的快件已被炸毀

有幾個可能
唔好學
知就算

其中一個可能係
成件貨放係當眼地方
仲要話埋邊間送
個包裹點樣
都口講話冇

利申
順豐快遞

其實入去之前已經係地下見到
埋去問咗話冇
之後直接汁起舊包裹埋去櫃台簽收

聽日再踩上去先 因為佢地啲貨有擺入去 我淨係睇到出邊果幾箱 我睇過無 btw thx先

同埋我唔見佐果件貨個no.係特別長 有無巴絲都係
我四號落單4px
到而家都未出庫
琴日話要賠付 佢話要30號先得
得即刻搵taobao客服搞 即刻受理
老實講我覺得件貨係唔撚見左
唔係點搞琴咁耐
我都係
申通貨
19號無哂聲氣
有咩可以做到
我都係
申通貨
19號無哂聲氣
有咩可以做到

我都想知
係差件申通
我都係
申通貨
19號無哂聲氣
有咩可以做到

你同賣家協商就好
叫賣家幫你催
如果遺失咗就叫佢地補發比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞