雙11淘寶 到依家仲未入倉

185 回覆
14 Like 63 Dislike
4PX真係hi auntie

上個集運post俾人由頭屌到尾 都仲係咁多人用

因為平……

唔係平得幾多咋wo 仲要乜鳩都唔運得
我都係 19號到依家一直都係派送中
上網check明明已簽收 問賣定拎簽收單 佢話未簽收
4px dllm
屌我都係 拖左十幾日 最後12件貨黎得7件 其餘失晒蹤 都唔知點搞
貨多有排先搵到比你, 起碼要12月10幾號先得, 但又撞啱雙12 ..
屌我都係 拖左十幾日 最後12件貨黎得7件 其餘失晒蹤 都唔知點搞

集運錢俾足 貨又唔黎足 賠又唔知賠唔賠到 就算賠到都係賠個優惠價 點計都係蝕 呢間野真係唔會再用
19件貨拎左18件 仲有1件未到
神州上星期二打包 到依家仲未到港
廿三號集左四件,比左錢,依家都未發貨,屌佢老母。另外有件十九號簽收左,到依家都未入庫
神州上星期二打包 到依家仲未到港

咁大鑊?? 我都有用神州
4PX真係hi auntie

上個集運post俾人由頭屌到尾 都仲係咁多人用

因為平……

唔係平得幾多咋wo 仲要乜鳩都唔運得

因為好耐都冇淘過 以前用開佢好似冇咩問題
睇返e-mail record
我雙十一啲貨17號就到香港

用私集又平又快 邊間都好啦

咁係因為你d貨好早就到集運倉姐
我最遲個件21號先入倉 高峰期食到應一應

咁係因為你d貨好早就到集運倉姐
我最遲個件21號先入倉 高峰期食到應一應

至少做到簽收後即日入倉
慢都算 最驚佢整唔見啲貨
我都係19號呢條撚屌送
係咪條友唔見咗成車野

我google個條送貨佬個號碼發現台灣好多人都係卡係個到
好明顯係申通假簽
我23號有件野經ems派都入咗庫
19嘅個件仲未

好明顯係申通假簽
19嘅個件仲未

申通已經出咗事好多日
前兩日特意上貼吧睇發現好多人屌到申通飛起
而家唔知點撚算,另外一件一早到左,而家就夠日子要合併,有冇高手教路
集左十幾件 分3次寄黎 我仲有2件唔知去左邊 車錢都蝕埋

平時無咩問題 不過高峰期真係唔好用4px
抵撚死,炸毀左啦

好明顯係申通假簽
19嘅個件仲未

連派貨個名都唔出就咁一個冧巴叫四方遞集運
情況咪同早幾年DHL派iPhone一樣
有條專線逢呢類煩單就懶得彩你鳩流流算
問申通在線客服佢老母話佢查唔到物流具體情況
佢放兩個ai答人野算啦
來來去去都話人多貨入唔到庫
on9公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞