[大國勃起] 北京清理“低端人口” “猶如黨衛隊清理猶太區”

147 回覆
120 Like 2 Dislike
五毛點睇

優先清理五毫
網絡「低端人口」應該係班五毛同yahoo藍屍,當任務完成或者好似肥何咁出事時,黨就一個唔該掃把佢地走,置諸不顧,劃清界線

香港可唔可以清理啲蝻同新移民
香港政府應該向北京學習,不過大陸d低端人口分分鐘係清理過嚟香港
大陸人就應該像一隻食屎一樣
北京機場同廣洲機場轉用德國巴士
香港機場由德國巴士轉用比亞迪,中國真係進步緊,但我地香港有賣港賊,可悲的香港

人地貪污係為左用外國貨
香港用外左貪污用中國貨
北京機場同廣洲機場轉用德國巴士
香港機場由德國巴士轉用比亞迪,中國真係進步緊,但我地香港有賣港賊,可悲的香港

人地貪污係為左用外國貨
香港用外左貪污用中國貨

香港
連登仔支持
遲早有一日,香港都會咁做,將低層市民踢走香港,然後用新香港人補充。

佢肯噉做啫係唔洗再要香港個名偷呃拐騙
美國個關係法真係係噉先

而家中國直頭乜都唔怕。
美國總統來訪中國都被中國撚狗咁撚,所謂嘅關係法,就算好似中英聯合聲明咁,佢都可以視作歷史文件,一個無誠信嘅人治國家,外國無論點做都奈佢唔何。
世界大國 全球第二大經濟體 禮儀之邦喎
北京摺疊

有冇連登仔睇過呢本書

冇睇過書,不過有睇過劇情簡介 (谷阿莫之類既劇透片)
而家唔洗摺疊,直接掃走唔好阻住
香港應該仿效
前幾個月咪有個post話支那沙漠起集中營,係咪用嚟處置佢地
香港應該仿效

彷效北京咁踢走低端人口,但絕大多數都係香港人,唔係新香港人。
因為冇選票,咩都只能乞救!

香港有選票又如何?!
係成個政體制度及人資素問題

用印度做例子最好
印度有選票, 但一樣有 種姓制度
根本一個國家垃圾, 有冇民主都係垃圾

不過我認為香港如果有真民主, 會比現在好
始終香港人 點都好過中國人/印度人多多聲
前幾個月咪有個post話支那沙漠起集中營,係咪用嚟處置佢地

新夾邊溝
好 大 步 棋
因為冇選票,咩都只能乞救!

香港有選票又如何?!
係成個政體制度及人資素問題

用印度做例子最好
印度有選票, 但一樣有 種姓制度
根本一個國家垃圾, 有冇民主都係垃圾

不過我認為香港如果有真民主, 會比現在好
始終香港人 點都好過中國人/印度人多多聲

支那人又拎支那侵略香港抹黑香港人唔適合民主
低端人口呢個term好野
d外省人呢個時候講大家都是中國人有冇效果
d外省人呢個時候講大家都是中國人有冇效果

口講大家都是中國人,實際上你我分明。
唔好話香港,北方如上海都會歧視外省人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞