[大國勃起] 北京清理“低端人口” “猶如黨衛隊清理猶太區”

147 回覆
120 Like 2 Dislike
不如收入低過 幾多錢就直接槍斃

諗起北京折疊
為黨犧牲係無上光榮
因為冇選票,咩都只能乞救!
folding beijing 人口分級
北京機場同廣洲機場轉用德國巴士
香港機場由德國巴士轉用比亞迪,中國真係進步緊,但我地香港有賣港賊,可悲的香港

不這樣做!

怎把香港從高處拉下來!
岩wo,所有支那人都係「低端人口」啦
不過屌你,北京就趕人走,香港就要你硬食

因為搞死搞衰香港, 支那上海深圳就可以自動超越香港。

支那狗五毛邏輯,
上海深圳好多謝中央
香港差屌鳩廢青搞事

廢青何德何能搞衰香港, 支港政府同保皇黨唔係好叻咩, 點解將所有責任推哂落佢地口中既廢青度, 係咪想話港支政府同保皇黨連廢青都不如之餘重食香港人大量俸祿

賴啲無權無勢無份參與事務決定既年青人搞衰香港真係幾好笑
痴撚線 咁點解香港每日都要硬食呀

因為中共眼中香港人先係低端人口
無產階級=低端人口
無產=低端

咁無產階級政黨呢
因為黨要2022全面建成小康社會,所以蟻民要殺返家鄉
因為你地唔敢反 . 所以係低端 無話錯你架。 你還有黨嘛
「低端人口」呢個稱呼根本同「賤民」冇分別,
支那人唔暴動反抗都算,
仲要講講吓自稱埋低端人口,
抵你哋班賤種畀人當垃圾咁掃。
屌啦媽,推撚晒d支那賤畜去填海做島啦,咪撚推過黎香港
北京機場同廣洲機場轉用德國巴士
香港機場由德國巴士轉用比亞迪,中國真係進步緊,但我地香港有賣港賊,可悲的香港

迫香港食屎
然後話香港再唔進步就點點點

你噉樣踢爆
仲有好多港豬跟五毛一齊踩港㗎
岩wo,所有支那人都係「低端人口」啦
不過屌你,北京就趕人走,香港就要你硬食

因為搞死搞衰香港, 支那上海深圳就可以自動超越香港。

支那狗五毛邏輯,
上海深圳好多謝中央
香港差屌鳩廢青搞事

廢青何德何能搞衰香港, 支港政府同保皇黨唔係好叻咩, 點解將所有責任推哂落佢地口中既廢青度, 係咪想話港支政府同保皇黨連廢青都不如之餘重食香港人大量俸祿

賴啲無權無勢無份參與事務決定既年青人搞衰香港真係幾好笑

但又好合理, 無理由咁老實公開承認自己係配合支那國策搞衰香港

啲踩港撚不願面對
跟晒五毛講「香港唔進步」
「低端人口」呢個稱呼根本同「賤民」冇分別,
支那人唔暴動反抗都算,
仲要講講吓自稱埋低端人口,
抵你哋班賤種畀人當垃圾咁掃。

呢班低端人口比賤民仲賤,好多真係山區出來。
呢d真係納粹思維
cls
衰過納粹,自己人都搞
共產黨而家根本係納粹化
習狗想做Fuhrer 好耐
衰過納粹,自己人都搞

嗰陣d 猶太人都有德國人
so what,外國都係咁做

你老母比狗吊都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞