[世柒] 何志平 何以斷正喺美國手上

100 回覆
128 Like 0 Dislike
香港邊間銀行 感覺西亞會做

唔知點解我都係咁諗

Agger

唔知點解我都係咁諗

Agger

全連登都估西亞
你估班ibank會唔會short定個間銀行,等美國政府公佈就收錢

唔知點解我都係咁諗

Agger

全連登都估西亞

西亞熱到一賠一啦
學野發問
如果何志平acc入面d錢係正當所得,再係美國匯去第二間公司到,銀行要証明d咩先會禁止交易/舉報?

Third party payment 好嚴
仲要唔係細數
無正當證明其實都trigger 硬aml
留名
成個韜韜咁入去玩下減下肥啦
唔知銀行罰幾多呢
深入少少就冇人睇

連登仔中學生多 連reading 都睇唔晒 點敢睇54 頁report

linux 都唔緊用,講咩自由
你估班ibank會唔會short定個間銀行,等美國政府公佈就收錢

有d銀行唔值得put架, 風險高撚過依家put 700
深入少少就冇人睇

連登仔中學生多 連reading 都睇唔晒 點敢睇54 頁report

linux 都唔敢用,講咩自由
巴打讀邊科?
我睇完你個post都唔太明
巴打讀邊科?
我睇完你個post都唔太明

佢都係quote黃世澤
無知一問,成件事都唔關美國事點解拉佢既會係美國 ?
US$200,000 雞碎咁多, 連首期都唔夠比

叫支那海軍拿CASH係吉布提交收都得啦

無知到唔識Google?

定賤到係5毛狗上唔到真互聯網??

件事響美國發生, 而且佢犯果條法例覆蓋範圍好廣!

無知到唔識Google?

定賤到係5毛狗上唔到真互聯網??

我係5毛狗你老母就係支那雞
一句講晒,叫班非洲佬唔好收美金,收人仔咪冇事囉
一句講晒,叫班非洲佬唔好收美金,收人仔咪冇事囉

用支付寶咪冇事囉

因為拎cash去到非洲可惜會得返2萬

哩個真,所以肥平係衰on9
點解唔比現金
點解唔比現金

揾人拖過去都唔難,數目唔係大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞