降魔的(17)

1001 回覆
85 Like 3 Dislike
尋晚一次過追左18集,結果今朝走左堂

我估係馬明整理有為嗰啲遺物嘅時候發現咗枝槍,然後再改裝到要用小馬嘅血打粒子彈出去

應該係好似RE個ALICE 果枝
降魔的頭幾個post 都勁多負評
而家竟然變到成90個正評

我都係16集先開始追
一日追翻

好劇靠口碑累積

我係第一集開始睇 但初頭都無期望 都係想開住一邊聽一邊做功課
睇到展明害老豆果集開始覺得咁好睇既 d劇情真係好心寒 之後上連登睇下d人覺得套劇點 見到都有人讚好睇
之後到金剛小儀果幾集睇到喊哂 覺得套劇真個好高質 條條感情線都寫得好真致

呢套值得 下套溏心唔好啦

今年套溏心就不了 追溏心2好過

咁癲
睇完15集一次過追返前面
但小儀金剛個度比人劇透左 睇個時好心up但冇左種震撼
反而覺得最拖戲係前幾集小馬同芷若啲對話
心姐有為豪仔條線都幾感動,但可以派少啲膠
唉唔想啤啤 有為同廢石死
但睇個樣小馬都係剋死晒啲人先會buff做降魔俠
最後呢幾集個節奏幾好 有洋蔥位又有推主線
好想快啲睇埋結局 但又會唔捨得
見禽晚預告, 有條碳屍, 是有為?

好似見到有兩塊血紗布遮住對眼, 電爆眼?

唔使咁博下話
我想睇降魔的-番外篇。但搵極都冇

都未做

可能自插 唔俾魔控制

可能自插 唔俾魔控制

咁惨烈

有為慘死小馬變身超級撒亞人......

咁癲

睇小馬 睇到盡
突然諗到....啤啤死,敢即係莉莉都會死law
有乜電視劇係好似降魔的咁咁多感動位

eu果陣都係得一個感動位
呢度已經最少兩三個
突然諗到....啤啤死,敢即係莉莉都會死law

兩個無掛勾咕喎

不過如果啤啤升天, 莉莉都應該會去陪佢唔留係人間

韓劇....死老公都已經算係喜劇😂
差幾個推爆埋佢
如果啤啤真係死,
我一定打一次丁懷念佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞