降魔的(17)

1001 回覆
85 Like 3 Dislike
降魔武器"血汗錢"都幾高成本
銀仔幾個幾個咁丟出去,郁d百零兩百蚊
仲要用血浸

仲要用真金白銀買d補品補血回血
傷過丟血汗銀
tbb幾時upload 18集 未睇

晚晚1130出
有了 冇野了

頂多十幾分鐘 12點會有

有啦
最尾幾集都唔出黎降魔,我覺得個篇劇過左龍

呢套劇主要講 馬明與鬼 的故事

降魔只係附加

應該係講馬明死曬d 屋企人 朋友 石敢當都死埋
之後小馬立志成為降魔大師嘅心路歷程

如果出第二部

其實可以好似 無心法師/Supernatural 咁

平均每兩三集一個故事, 好似單完劇咁
每個單元故事都降 唔同既魔

希望心姐快d死 好煩又拖戲
咁快手
會唔會鋪排話展明條女bonnie 大左肚,生惡魔之子,再拍續集?記得有集講佢地扑野,會唔會係伏線?

堂本厄爾尼諾
馬明今年幾出色

屌你死返去睇疆屍啦
馬明出色唔係今年既事

馬明往年有咩代表作?年年台慶坐冷板凳

你係咪智障?
坐冷板凳係因為佢唔出色咩?
隨便一個睇過馬明d戲既都屌打你呢個問題
你都係返去動下個腦諗下自己講咩
對唔住,你應該冇,你繼續攪你既屎眼娛樂巴打

做fans 做到你咁痴線

降魔只係附加

如果出第二部

或者好似我和疆屍咁

節目巡禮話big big channel有番外
不過好似好多cg,伏伏地

降魔只係附加

如果出第二部

或者好似我和疆屍咁

節目巡禮話big big channel有番外
不過好似好多cg,伏伏地

一開頭啲人都話番外會好過正劇,cg靚好多
如果正劇啲cg可以做到番外篇咁靚,一定神上加神
點解唔直接控制芷若, 晶晶, 有為
馬明今年幾出色

屌你死返去睇疆屍啦
馬明出色唔係今年既事

你係咪智障?

我唔係fans,純粹欣賞馬明
同埋頂唔撚順你咁on9白痴

可能係伏線
電到黑曬

CID 同事?
點解唔直接控制芷若, 晶晶, 有為

劇情要慢愎鋪排
最忌太急
應該推唔到去18,訓下教先
馬明今年幾出色

屌你死返去睇疆屍啦
馬明出色唔係今年既事

你係咪智障?

我唔係fans,純粹欣賞馬明
同埋頂唔撚順你咁on9白痴

可能係伏線

無獎拎等於唔出色 神邏輯

根本獎唔係一切,只係一個適當既時間比當時把握到既演員一個肯定
馬明就比tbb搞到錯哂timing,做左下個林峰

條傻b一句野抹煞好多好既演員
marco同肥仔東都交哂戲
但佢地唔需要用獎去肯定佢地既演技
換到更多觀眾留意同賞識已經好夠
想問好耐,點解次次都要用2蚊銀
用1毫唔係平啲又唔洗咁多血染咩
更唔明既係,點解唔用BB彈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞