Nov 18 近期活躍五毛

538 回覆
90 Like 33 Dislike
咪再推我真係驚無糧出😆😆😆😆😆

屌你d五毛狗直認自己係五毛狗,食屎啦死五毛狗

要問捉毛巴打借公屋住了

一齊住

五毛狗訓街啦

做五毛狗有維穩費應該唔洗訓街囉。
動物台班卡通人物出哂奶力都上唔到list真陰公

我老死美波啱啱俾人貼咗上黎

美波好威威
有關囝支持我又有得加人工啦

我老死美波啱啱俾人貼咗上黎

抵啦 毒撚=五毛狗
咁快手負評

11%港人撐港獨 大減6百分點 中大民調:年輕人跌幅最大
https://lihkg.com/thread/448194/page/1

89%五毛

引用五毛同事dewi個妖post咁friend呀

中大研究都妖post

中大=五毛

關生上次先攞住個中大研究俾人打到爬咗係度
咁快手負評

有BOT架
樓豬比人撚狗撚到要開新戰場

所以個隻so called五毛咪做緊榜首

打遊擊戰
入list!!! 入list!!! 入list!!!

仲未有圖

打遊擊戰

我留意到佢地好鐘意開幾個差唔多topic嘅post
之後有啲所謂五毛入咗其中一個post到同關sir駁火 通常得關sir一個同人辯論但正皮數好多
跟住佢啲𡃁會係其他冇五毛reply嘅post入面話五毛唔敢入
近期得罪大佬名單😂

打遊擊戰

我留意到佢地好鐘意開幾個差唔多topic嘅post
之後有啲所謂五毛入咗其中一個post到同關sir駁火 通常得關sir一個同人辯論但正皮數好多
跟住佢啲𡃁會係其他冇五毛reply嘅post入面話五毛唔敢入

精神勝利法

我都想知點駁佢好 關蛇教下路

想問下如果我評論「雜棋王好完美咁借打貪之名剷除晒佢啲政敵」
係咪就等於撐雜種

我都想知點駁佢好 關蛇教下路

想問下如果我評論「雜棋王好完美咁借打貪之名剷除晒佢啲政敵」
係咪就等於撐雜種

問下佢點反駁依條友 就被五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞