Nov 18 近期活躍五毛

538 回覆
90 Like 33 Dislike
點解香港咁多窮毒撚要捉五毛仲要搵唔到食

五毛
請問你窮到要做五毛有咩資格話人窮呀
靠呃捐款搵食點睇?

關兄不敢面對

成班賣港官員喺道呃飯食五毛當睇唔到
跟住屈我呃飯食
靠呃捐款搵食點睇?

關兄不敢面對

最能慶係呃d無知青少年,呃少少錢都算,仲昆9人講毒可行先仆街,幫共匪抬轎,正冚家產🖕🏻

五毛自己撐中國呃飯食
跟住屈我呃飯食
厲害厲害
隔離登個5毛鴛鴦炒飯原來係大陸做野得3000蚊一個月,扣埋水電屋租得1000蚊落袋,唔怪得做5毛,仲扮哂大師笑人廢笑人窮
果個私人戶口係乜水 點解捐完錢冇晒聲氣

仲想有聲氣

蓋ching捐左幾多?
隔離登個5毛鴛鴦炒飯原來係大陸做野得3000蚊一個月,扣埋水電屋租得1000蚊落袋,唔怪得做5毛,仲扮哂大師笑人廢笑人窮

我唔明五毛笑人窮係咩心態

蓋ching捐左幾多?

咁撚多

我都唔明你地當自己係眾人皆醉我獨醒的心態係點
講毒明明係不可能
仲要係到自我催眠

講毒明明係不可能
仲要係到自我催眠

明知不可為而為之
不過你呢啲為陰質錢而低頭既五毛係唔會明

講毒明明係不可能
仲要係到自我催眠

明知不可為而為之
不過你呢啲為陰質錢而低頭既五毛係唔會明

你中意點屈就點屈啦
lm
lm

回應啦垃圾

回應啦垃圾

錢已袋, 理9你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞