降魔的(12)

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
Naomi 惡魔,法力驚人
愛丁堡醫院前護士
7年前因整容失敗出現併發症身亡
死後寄居在醫院內修煉邪惡魔法及找尋合適的肉身重生
於第13集登場
於第13-14集把莊芷若困於「鬼域」中,企圖奪走其肉身重生
於第15集與莊芷若之靈魂共同困於其體內,變成共生體
於第19集馬季以靈血從芷若體內趕走及超渡

淨係15都錯撚晒啦
點解小馬算傷唔到芷若
馬明視帝啦
有無人整返個戰力排名表
我估魔係無樣既,佢會變做你想既人既樣
好似本尊係豪仔個樣
終極魔係展明諗岀黎所以係智雯樣
屌 劇透哂
啤啤、Bella

於第集為拯救莊芷若而保護馬季之軀殼,最後慘遭郭展明殺害,最終窒息致死,屍體更放在的士後尾箱中

即係啤啤唔知自己死左

屌又劇透

得罪講句個造型真係好柒

呢套野就無咩所謂啦
有無人整返個戰力排名表

最廢一定係本尊
黃智雯變魔?

成魔,要上床. 打車輪. 咩魔來....

道心種魔
黃易本翻雨覆雲都有講啦

雙重人格
今集個節奏好快

黃智雯變魔?

吸精氣
愛丁堡醫院前護士
於第13集登場

已經錯左啦,劇透都專業啲好唔好
黃智雯變魔?

吸精氣

有無人整返個戰力排名表

廢石一定第尾
全香港學校醫院前身都係日本亂葬岡

無錯
屌 劇透哂

屌真係好撚乞人憎
馬明視帝啦

Tvb 欠左馬明一個視帝
全香港學校醫院前身都係日本亂葬岡

依句真 個撚個都話亂葬崗
愛丁堡醫院前護士
於第13集登場

淨係15都錯撚晒啦

變左隻豬喎, 屌
同汪子勁瘋狂做愛
愛丁堡醫院前護士
於第13集登場

淨係15都錯撚晒啦

變左隻豬喎, 屌

比人秒左都法力驚人
做咩成左魔

跟坐肯定殺左啤啤

似係殺左moon入去坐
跟住先見到智雯

坐傷醫生hit & run咪入去坐囉
啤啤、Bella

於第集為拯救莊芷若而保護馬季之軀殼,最後慘遭郭展明殺害,最終窒息致死,屍體更放在的士後尾箱中

即係啤啤唔知自己死左

如果係咁馬明都死撚埋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞