沈門師兄弟徙置區第五十七期 -「逢高加沽是鳩噏、無故轉身屎忽鬼」

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有邊位大哥大佬踢親佢條尾嘅,多多得罪,請多多包涵,我係度陪個不是,若要奠幻不靈,唔該你出黎同我三口六面講,唔好係度嘈,おk?

你唔撚應我?我前面無覆你?醒未呀?撚樣

點呀?你嘈乜撚野?
你邊位呀?
我係唔係沈門又關你撚事?
容忍有個限度

我唔撚洗你忍我呀 你忍乜撚野?要屌你咪屌你囉 你係沈門屌師父 我地個個都屌得你喇 睇撚完我覆你又唔撚覆 而家先攞嚟講?我係沈門 河馬仔呀 唔撚識字呀?駛唔駛返去再讀小學?定返幼稚園學尊重呀要?

呢度有邊個唔借頭借路屌師傅先得㗎?
有邊位大哥大佬踢親佢條尾嘅,多多得罪,請多多包涵,我係度陪個不是,若要奠幻不靈,唔該你出黎同我三口六面講,唔好係度嘈,おk?

點呀?你嘈乜撚野?
你邊位呀?
容忍有個限度

我唔撚洗你忍我呀 你忍乜撚野?要屌你咪屌你囉 你係沈門屌師父 我地個個都屌得你喇 睇撚完我覆你又唔撚覆 而家先攞嚟講?我係沈門 河馬仔呀 唔撚識字呀?駛唔駛返去再讀小學?定返幼稚園學尊重呀要?

仆街今次真係玩大左 夜期

成船坐滿師兄弟,一野轟左落去

今日沈門巳經返咗黎

但係我仲未回本

七月一棍,八月一棍⋯
而家回番70%

晏d 170%

上星期五早左跳船, 睇返個number 已經由.1x 變左.5

成船坐滿師兄弟,一野轟左落去

今日沈門巳經返咗黎

但係我仲未回本

七月一棍,八月一棍⋯
而家回番70%

晏d 170%

上星期五早左跳船, 睇返個number 已經由.1x 變左.5

點呀?你嘈乜撚野?
你邊位呀?
容忍有個限度

話緊你呀 話你鬧師父呀 唔尊重佢老人家呀

入屋叫人 入廟拜神 呢樣係基本禮貌黎
如果白水哥你黎呢度只係想扮勁哂命 又唔尊重我地師父既話

煩請施主離開

我無哂,以後唔會再出聲,係咁

好呀 記撚住唔好撚出聲呀 唔好一陣轉個名轉個ac又入返嚟呀

祝你赢多尐。
無品遲早害死你。

我無品?好撚過你屌師父 尊師重道都未撚識

同問,所以都唔知鬧乜
樓王都成日屌師傅靜雞雞上5仔啦

煩請施主離開

祝你赢多尐。
無品遲早害死你。

同問,所以都唔知鬧乜

我唔啱 我為鬧而鬧 我錯 白水哥唔好意思 我搞事 我錯 你地慢慢傾

煩請施主離開

祝你赢多尐。
無品遲早害死你。

同問,所以都唔知鬧乜

我唔啱 我為鬧而鬧 我錯 白水哥唔好意思 我搞事 我錯 你地慢慢傾

唔好講啲咁嘅野,入得嚟都係師兄弟,都係想搵下錢
冇事super打和

點呀?你嘈乜撚野?
你邊位呀?
容忍有個限度

日日都明屌ga la
夜期越強大⋯日市越仆街⋯

但上星期好似都跟夜開

但上星期好似都跟夜開

我就無乜所謂既講真
而家吉倉,佢升跌我都無份
不過我有d 怕大家贏到心雄,越玩越大同越近

但上星期好似都跟夜開

我就無乜所謂既講真

輸左成個月都仲未追到

但上星期好似都跟夜開

我就無乜所謂既講真

輸左成個月都仲未追到

我八月輸到而家都未追哂
共勉之
上個禮拜五我都怕死落左車
今日食2格牛就走 師父請飲茶

但上星期好似都跟夜開

我就無乜所謂既講真

輸左成個月都仲未追到

越心急越瀨 你明白嗎

明, 所以呢幾日唔敢落, 但一唔敢落就係開始升, 一升又想追

我都係,今日700 扯到咁hsi 都唔升
你就知有景轟啦
記住今個月都未進行過任何沈審

儲埋等加息

我都係,今日700 扯到咁hsi 都唔升
你就知有景轟啦

今日收市前熊左幾分鐘,之後記起5行,唔見一格走

11月6號計唔計
Shit 1000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞