沈門師兄弟徙置區第五十七期 -「逢高加沽是鳩噏、無故轉身屎忽鬼」

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
61829本身自己識升

0%街貨

新牛未識計街貨
淨係知大家鬥搭棚
有無師兄入左700牛

啲牛31X幾蚊揸到而家1蚊都冇放

身家漲左幾多倍

一早叫左人揸遠牛好過揸正股,坐住完全唔會MISS任何爆升機會
如果無沈判/新牛,真係屌唔住喎
我最愛師父
有無師兄入左700牛

身家漲左幾多倍

一早叫左人揸遠牛好過揸正股,坐住完全唔會MISS任何爆升機會

點解我唔識揸遠牛咁on9
贏錢不忘師父
輸錢不怪師父

師父最高

屌你老尾 死出去喇 你咁撚勁 要屌師父要鬧師父 麻煩你死出去自己開過另一個post
贏錢不忘師父
輸錢不怪師父

師父最高

屌你老尾 死出去喇 你咁撚勁 要屌師父要鬧師父 麻煩你死出去自己開過另一個post

想入嚟認叻掛
軍醫都未出場
就認大佬

贏錢不忘師父
輸錢不怪師父

師父最高

想入嚟認叻掛
軍醫都未出場
就認大佬

屌 真心 好撚on9 諗下點解叫沈門喇 個個咁撚勁 就唔好入嚟喇

6月個期 啲師兄弟話買錶又買switch晚晚新屌女
之後個個禮拜就
有無師兄入左700牛

身家漲左幾多倍

唔好貪心 有耐性就可以賺錢
除非你好勁 如果唔係唔好高追近牛/熊&過夜

【三點九沈大師】大師: 隨時就要郁手

#沈大師 #三點九 #港股策略王 #恒指 #實戰理論 #有片 #有聲 #沈振盈 #好強嘅氣

#策略王直播室 #睇我地唔使開電視
#嶄新財經數碼互動媒體 #最貼地財經平台
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
揭頁版 :http://subscription.winmoney.hk/
===================================
【粉絲們做嘢】
1.) 設定本專頁動態消息>>「搶先看」
2.) 開啟通知>>活動,所有直播視像
3.) Like & Share & More
贏錢不忘師父
輸錢不怪師父

師父最高

想入嚟認叻掛
軍醫都未出場
就認大佬

屌 真心 好撚on9 諗下點解叫沈門喇 個個咁撚勁 就唔好入嚟喇

我地仰慕師父既威名而來,師父既話至高無上
之後個個禮拜就

所以我清左倉

有無師兄入左700牛

身家漲左幾多倍

望唔透就吉倉算
之後個個禮拜就

所以我清左倉

師父最高

想入嚟認叻掛
軍醫都未出場
就認大佬

我地仰慕師父既威名而來,師父既話至高無上

上香\|/

屌你老母
有無師兄入左700牛

身家漲左幾多倍

岩呀,坐住要有定力,你鳩搵一隻300蚊收回都有升15%啦
揸正股先得4%
有無師兄入左700牛

身家漲左幾多倍

幾多%內先叫遠

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞