[伏線黎]降魔的(拾壹)

1002 回覆
25 Like 10 Dislike
記得第一次遇到韋家雄馬明唔得閒,所以唔載佢,但點解第2次都唔載佢呢?

第一次趕住搵力哥力嫂
第二次就趕住搵芷若大夫
記得第一次遇到韋家雄馬明唔得閒,所以唔載佢,但點解第2次都唔載佢呢?

亻………………

仆你個街丫
真係唔得閒丫嘛
唔好搞我啤啤
唔好搞我啤啤

呢套應該係sad end?
馬季都算天煞孤星
出世冇耐剋死老豆老母,好喇,識到豪仔,剋死埋佢
好在心姐識間唔中避下佢,養佢都係各取所需

小馬乜都冇,女又冇,即使身邊有人幫都唔會係人類
有緣既都會無份,芷若未出事未必係派好人卡比佢
啤啤唔係同佢行得咁埋,去到暗戀佢既地步都唔會搞到出事

呢條命整定無人無物,得靈體可以永遠同佢一齊
整定要佢降魔
馬國明, 如果第時你同蔡一穎有個仔, 可唔可以叫馬季

佢肯心穎都唔肯la

根據返力哥幫個仔改名既第一個原因, 就算佢地生仔都應該叫馬黃
啱啱先睇番尋晚果集,
馬明用散銀大鳩展明果度好撚型呀

話時話, 其實黑警丟爛咗盆鼠尾草, 已經冇魔附身, 照計D血汗錢打佢唔入喎
國明, 如果第時你同一穎有個仔, 可唔可以叫馬季

佢肯心穎都唔肯la

根據返力哥幫個仔改名既第一個原因, 就算佢地生仔都應該叫馬黃

點解唔係馬蔡?
國明, 如果第時你同一穎有個仔, 可唔可以叫馬季

佢肯心穎都唔肯la

點解唔係馬蔡?

睇片頭好似所有人都死哂 最後馬明做降魔俠自己一個周圍殺魔

個感覺都似 有片頭有格佢同屎坑屎同車 個樣好中華英雄咁
異靈靈異個feel
啱啱先睇番尋晚果集,

話時話, 其實黑警丟爛咗盆鼠尾草, 已經冇魔附身, 照計D血汗錢打佢唔入喎

馬明唔知
啱啱先睇番尋晚果集,

馬明唔知

子勁都唔知
啤啤個頭近啦
啱啱先睇番尋晚果集,

馬明唔知

子勁都唔知

子勁有陰影
我唔覺意睇左啲劇照
應該唔止啤啤有為,連晶晶都會rip
我唔覺意睇左啲劇照
應該唔止啤啤有為,連晶晶都會rip

哇屌,唔撚係呀
預咗
推定先
黎啦黎啦
黎啦黎啦

黎lu
繼續一集一個post
誰願見死不救 滴水不漏 像一顆石頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞