[附圖]覺唔覺得hana真係俾人低估咗好撚多

173 回覆
106 Like 188 Dislike

隻牙仔
有冇女優似hana 等我搵套片可以劣下J

想知

想知X2

唉屌,有個排牙好似但係對波大好多仲要有粒癦,唔知share 唔 share出黎好

想知

想知X2

唉屌,有個排牙好似但係對波大好多仲要有粒癦,唔知share 唔 share出黎好

屌你 , 快啦 丁都抽埋出黎啦
hana 對fans 好好, 日日都更新艾豬

人地對你地咁好就唔好諗住人打飛機啦

人地對你地咁好就唔好諗住人打飛機啦

快d 貼lin啦 好嗎

想知

想知X2

Google山岸逢花, 呢個最似

想知

想知X2

Google山岸逢花, 呢個最似

堅系有少少似
hana係咪處
今晚又要打j
hana係咪處

佢話比男朋友打過

應該屎眼都玩埋
hana係咪處

佢話比男朋友打過

應該屎眼都玩埋

望眼山與水依舊 無盡的天高地厚

緣份只差半秒又亂了次序
情像手中的沙在罅隙跑去

原來我記住你 便忘記 我自己

我唱得出
hana
hana係咪處

佢話比男朋友打過

應該屎眼都玩埋

玩屎眼好閒 唔好玩到漏汁就好了
殿堂級女歌手
殿堂級女歌手

hana係咪處

佢話比男朋友打過

應該屎眼都玩埋

唔怪得改個藝名姓菊 原來咁既意思
hana係咪處

佢話比男朋友打過

應該屎眼都玩埋

收收埋埋 都有少少波
hana係咪處

佢話比男朋友打過

應該屎眼都玩埋

菊子蹺
其實係唔差,樣靚唱歌都幾好聽,但係唱親都係啲濕尻劇

btw點解連登仔咁憎佢
其實係唔差,樣靚唱歌都幾好聽,但係唱親都係啲濕尻劇

btw點解連登仔咁憎佢

鬼有人憎佢牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞