[附圖]覺唔覺得hana真係俾人低估咗好撚多

173 回覆
106 Like 188 Dislike
認真 佢唱live真係好差下 雖然吳若g都唔好佢幾多 如果佢仲想進步快d轉公司就真

吓 你覺得若g好咩 冇個音啱喎

你食屎啦
聽碟都已經發覺多懶音. live就更加
我返黎,佢咪又係企埋一邊

做少奶奶啦
認真 佢唱live真係好差下 雖然吳若g都唔好佢幾多 如果佢仲想進步快d轉公司就真

我唱得好佢好多
我返黎,佢咪又係企埋一邊

做少奶奶啦

成3張幾野,老餅
牙賓貢夜都唔訓?
聽碟都已經發覺多懶音. live就更加

懶音問題係有 但有得改

我唱得好佢好多

牙賓貢夜都唔訓?

日頭更個牙賓訓左 我唔係佢
岩岩同佢唱完佢 口技不錯
岩岩同佢唱完k 口技不錯
佢live得?無撚野呀
D牙好黃
唱live完全唔夠氣
行撚開啦泡菜整容狗
my wife
Sorry, 真心問,邊撚個係hana?
2000 follow時已follow
邊位
睇錯hani

唔識用google ?
老牛聲
我真係屌你地班仆街,乜柒鳩歌手都唔好,STEPHY樣令又話人地走音,FIONA又話人地樣衰長頸鹿無波,JOEY係唱得又話人地柒又老,都唔知關唱歌乜鳩事!家姐妍唱得睇得,你地又整篇潮文黎害鳩人!吳雨霏又話似狒狒,楊千嬅又話人雞嬅,阿SA又話人冇波,阿嬌你地又話人黑鮑,胡杏兒你地又話人胡囧囧,鍾嘉欣你地又話人中間音,裕美又話人地搭錯車 Yamete~,何韻詩又話人地TB,Theresa你地又話人走音,衛詩又話人地索K,衛蘭又話人地係盧婉茵扮既,泳兒你地又話人似達明,鄭融你地又話人賓妹,鍾舒漫你地又話人賓妹,yumiko你地又話佢成個男人咁!到謝安琪喇,你地又話人走音生過仔,而家G.E.M.有乜鳩唔好,有樣有波又唱得又後生,又話人地咬字唔正! 你地班仆街日日係屋企,又唔撚識同人講野,講野咪又係懶音多到仆街!我話你地丫,唔只係懶音呀,字都唔撚識讀啦,人地周杰倫呀咪又係唱得唔撚正,你地班撚樣又開post話咩一人一首周董好歌喎,屌你地個老母呀!而家人地台灣乜7都好,我地香港出個唱得的你地又要彈呢樣果樣,有冇諗過點解香港樂壇攪到而家咁呀!咪就係你班完美連登仔囉!

講得好好

好波 睇到咸左

新潮文
佢唱live呼吸聲好大

而家興d呻吟聲越大越多人like

唔識用google ?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞