(屌,冇人開)東京美食分享區

1001 回覆
67 Like 10 Dislike
搭單問下有冇巴絲試過森美介紹嗰間板前壽司江戸?
諗住十二月去試下午餐

十二月....你book左未先?

未呀
值唔值得一試?

你book得切就ok 可以一試

點樣book?搵唔到有email

比你搵到個 email 相信你等到去完返黎都未覆你。

唔洗,只係未開鋪已經大把人排

係呀
我嗰時朝早10點去到排,前面已經有十幾個人,排排下就有人出黎截龍(我估當時總人數40左右)
最後同個fd等到11點半先入到去

但食完之後覺得值唔值先
用咗個半鐘

我覺得值
雖然喺香港平時無點食饅魚飯,但呢間啲口感同味道我估喺香港係唔會搵到
未食前見到要5500円一個飯覺得有啲貴,但食完後加埋嗰度啲店員超好嘅服務,完全覺得係值

食到最尾好多骨
搭單問下有冇巴絲試過森美介紹嗰間板前壽司江戸?
諗住十二月去試下午餐

十二月....你book左未先?

未呀
值唔值得一試?

你book得切就ok 可以一試

點樣book?搵唔到有email

電話/信用卡秘書/代book服務
你係咪book tokami呀?

Itamae-sushi edo呀

呢間無乜特別咋喎
南青山 天ぷら元吉個天婦羅亦可以一戰。

是山居

係呀
我嗰時朝早10點去到排,前面已經有十幾個人,排排下就有人出黎截龍(我估當時總人數40左右)

但食完之後覺得值唔值先
用咗個半鐘

我覺得值
雖然喺香港平時無點食饅魚飯,但呢間啲口感同味道我估喺香港係唔會搵到
未食前見到要5500円一個飯覺得有啲貴,但食完後加埋嗰度啲店員超好嘅服務,完全覺得係值

食到最尾好多骨

我試過好耐以前向築地既一間鰻魚飯店食個 set,佢個賣相唔錯,但食落原來勁撚多骨,幾小心食都好最後都硬骨,條骨向喉嚨唔上唔落咁要第三日先冇咁辛苦。

森美旅行團介紹企喺度食嗰間牛扒正唔正

唔值得晒quota
黎緊一月去,想問有冇邊間燒肉推介?

是山居

早乙女

唔值得晒quota

平平地可以試下嘅

是山居

呢 d 神枱難訂都爆。
利久牛舌

係呀

但食完之後覺得值唔值先
用咗個半鐘

我覺得值

食到最尾好多骨

我試過好耐以前向築地既一間鰻魚飯店食個 set,佢個賣相唔錯,但食落原來勁撚多骨,幾小心食都好最後都硬骨,條骨向喉嚨唔上唔落咁要第三日先冇咁辛苦。

望落去真係好正 但有骨真係扣哂分 係香港買果啲都未必會有
留名先
貪就腳去鳥貴族 串燒
東京間宇奈相比大阪差好遠 D鰻魚燒得唔夠火喉
有幸排左半粒鐘食左六里舍... 過譽, 大勝軒好食D 尤其是臨尾個木魚湯
拉麵黎計 博多風龍最正, 班鳩個湯夠膠質, 但麵質唔夠爽
黎緊一月去,想問有冇邊間燒肉推介?

me2,留明
JJ插沙
跪求東京高質鰻魚飯推介
JJ插沙
跪求東京高質鰻魚飯推介

之前食新宿有個地鐵商場樓上 幾好食 但唔記得咩名

有三種食法
JJ插沙
跪求東京高質鰻魚飯推介

有三種食法

係百貨公司面
離不開 宮川XX 同埋赤坂 XXXX
食鰻魚我都淨係鐘意食返盒盒o個d
鰻禪
睇到好餓
JJ插沙
跪求東京高質鰻魚飯推介

有三種食法

係百貨公司面
離不開 宮川XX 同埋赤坂 XXXX

赤板 記起了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞