大家點睇d五毛狗成日quote d 奶共傳媒新聞上㴝洗腦?

70 回覆
13 Like 3 Dislike
陣酸縮憤青味

五毛Redbaron 解bam

好似d奶共傳媒咁囉,又要奶共又想討好香港d觀眾,真垃圾奶共傳媒囉。

屌你,點解你會 我架?乜你唔係奶共架咩?

我屌共產黨老母啊
好似關愛座呢D垃圾幫淘寶護航仲扮捉毛就最撚危險

五毛D wade
我不嬲唔贊成淘寶
但你就個個post係咁推支付寶
一句屌共產黨就當冇事呀?
會員老貓再世_成日貼hk01

01算唔算?

01算唔算?

01好狡猾 平時上黎攞料扮晒親民 或者近泛民
但大時大節就歸邊 好似近排國歌法係咁話係香港球迷搞成

好似d奶共傳媒咁囉,又要奶共又想討好香港d觀眾,真垃圾奶共傳媒囉。

我屌共產黨老母啊

五毛D wade
我不嬲唔贊成淘寶

我有圖為證
你冇圖

用淘寶一定係五毛?你on9架五毛D wade?

我屌共產黨老母啊

五毛D wade
我不嬲唔贊成淘寶

我有圖為證
你冇圖

L字頭個件泛民含撚狗

01算唔算?

01好狡猾 平時上黎攞料扮晒親民 或者近泛民
但大時大節就歸邊 好似近排國歌法係咁話係香港球迷搞成

我睇過佢地d社論,奶到啪啪聲,但其它新聞就好似好公平咁,原來,,,

我屌共產黨老母啊

五毛D wade
我不嬲唔贊成淘寶

我有圖為證
你冇圖

你直情幫淘寶護航到話屌淘寶d係五毛
咁撚撐淘寶都仲敢話自己唔係五毛

只要報導係中立就得。

咪撚玩啦,奶共報會中立,你唔撚係見d奶共傳媒扮中立就當佢地中立呀?奶得共都會中立?不如話五毛狗都中立啦,清醒d啦巴打。
奶共傳媒妓者入㴝講兩句啦屌你老母,你班柒頭奶共番㴝d錢等醫病啦屌你老母

未來撚幾時搞第二屈連登10大抗五毛狗義士選舉?
留意到最近抗五毛界精英輩出

上屆link:
第一屈連登10大抗五毛狗義士選舉,大家請踴躍投票。
https://lihkg.com/thread/384748/page/1

未來撚幾時搞第二屈連登10大抗五毛狗義士選舉?
留意到最近抗五毛界精英輩出

上屆link:
第一屈連登10大抗五毛狗義士選舉,大家請踴躍投票。
https://lihkg.com/thread/384748/page/1

嘢快?巴打你開,我實投票
五毛係咪好驚下個到你就無糧出

經crosscheck多個post,確信五毛名單臚列如下:三色貓法國佬巫斯義極右派政治家、民國復興、群龍共舞、優美開始、Coffee@、JR、RedBaron (Epiphany)、Gladiclus、D_Wade、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、返六日唔撚易、毛澤東

經crosscheck多個post,確信五毛名單臚列如下:三色貓法國佬巫斯義極右派政治家、民國復興、群龍共舞、優美開始、Coffee@、JR、RedBaron (Epiphany)、Gladiclus、D_Wade、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、返六日唔撚易、毛澤東

紅色字五毛係咪bam鳩哂?

紅色字五毛係咪bam鳩哂?

係鏟埋POST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞