大家點睇d五毛狗成日quote d 奶共傳媒新聞上㴝洗腦?

70 回覆
13 Like 3 Dislike
屌你老母,奶共傳媒同奶共五毛狗有乜撚野分別呀?你班傻鳩做乜鳩日日quote d 奶共傳媒上㴝?

見一隻屌一隻囉。
法國樓主個㴝字幾特別
法國樓主個㴝字幾特別

嚟囉,
法國樓主個㴝字幾特別

嚟囉,

其實冇乜所謂,異體字黎姐
陣酸縮憤青味

你係邊個奶共傳媒妓者呀?
同埋好多奶共妓者上㴝捰料,
陣酸縮憤青味

五毛Redbaron 解bam
陣酸縮憤青味

原來又係五毛狗㴝,睇㴝五毛狗同奶共傳媒關係真係好close.
陣酸縮憤青味

好似d奶共傳媒咁囉,又要奶共又想討好香港d觀眾,真垃圾奶共傳媒囉。
關愛狗變過街老鼠

五毛狗先會咁諗囉。
陣酸縮憤青味

好似d奶共傳媒咁囉,又要奶共又想討好香港d觀眾,真垃圾奶共傳媒囉。

屌你,點解你會 我架?乜你唔係奶共架咩?
呀廢可能有些少網絡臉盲症
BAM曬班同事五毛係咪寂寞空虛冷冷冷

經crosscheck多個post,確信五毛名單臚列如下:三色貓法國佬巫斯義極右派政治家、民國復興、群龍共舞、優美開始、Coffee@、JR、RedBaron (Epiphany)、Gladiclus、D_Wade、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、返六日唔撚易、毛澤東

係呀,我只認得幾個user.
sorry.
陣酸縮憤青味

屌你,點解你會 我架?乜你唔係奶共架咩?

我屌共產黨老母啊
好似關愛座呢D垃圾幫淘寶護航仲扮捉毛就最撚危險

屌!我真係攪唔清邊個先係屌毛屌蝗巴打

sorry.

阿廢認唔認得我

sorry.

阿廢認唔認得我

連登叫歌神乜乜都有幾個,有一個歌神好似係五毛狗㴝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞