[國際]日本手遊「龍族拼圖」製作人 疑涉援交15歲女被捕

202 回覆
128 Like 2 Dislike
屌你老母垃圾app垃圾ser
Wwwwwwwwww on9 仔 死撚番去動物台啦
隻GAME 算罷啦
抵喇山本狗
成班跟車太貼,笑死人咩(草不可避
日本twitter嗰邊都proof左只係同年同名啦

会社員同役員都唔識分
同埋山本個讀音係だいけ唔係だいすけ,今次只係咁岩漢字相同咋wwwww

隔住個Mon到聞到陣油頭味

好毒啊
wwwwwww
Pad post d打手都冇人撐山本 冇人幫佢護航🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

下 仲有打手架咩

一日有我大介都唔會有事www

wwwww

会社員同役員都唔識分
同埋山本個讀音係だいけ唔係だいすけ,今次只係咁岩漢字相同咋wwwww

隔住個Mon到聞到陣油頭味

好毒啊

係連登就咪撚用啦on9仔
乜撚野 草不可避...
D死毒撚係咪痴撚線,咁柒既野都有勇氣打出黎
你唔課金佢邊有錢叫雞呀

先唔理乜撚野"wwwwww"
Source呢屌你老母
目前淨係見facebook有on9仔cap twitter假大介ac當證據
留名

Seed呢?
9ho仲未有消息,即係點呀
9ho仲未有消息,即係點呀

課定金等抽JK超絕15倍up啦
識食呀 國中生ja 仲幼過jk
wwwwwww

唔怪得咁耐冇露面

唔好出事呀山本

日本
根據日本刑法規定,日本的最低合法性交年齡為13歲。[8]日本刑法第一百七十七條強姦罪規定,以暴力來脅迫進行性行為者犯強姦罪,未滿13歲者不論有無暴力脅迫皆算。但日本刑法強姦罪沒規定以金錢、條件脅迫的條件者違法。因此《兒童福祉法》第34條規定,以權力強制、條件脅迫讓未成年人讓其性交者有罪。但實際判決解釋是以權力強制、條件脅迫者讓未成年者與第三者進行性交才成立。另外規定禁止成年人與未滿18歲的人性交,罰則由各縣市自訂;若雙方都未滿18歲,則由父母決定是否提告。[9]另外,日本各地方政府制定青少年保護育成條例,當中的「淫行條例」[3]中亦制定禁止與未滿18歲的青少年性交。罰則則由各地方政府自行規定罰款或有期徒刑。若雙方都未滿18歲,則由雙方的監護人決定是否提出告訴。

13 歲

另外規定禁止成年人與未滿18歲的人性交

会社員同役員都唔識分

你分唔分到咩係網名同真名
人地個twitter id叫daike你又以為係だいけ
愛称都未識分
だいけ係拼唔到大介出黎

会社員同役員都唔識分

你分唔分到咩係網名同真名
人地個twitter id叫daike你又以為係だいけ
愛称都未識分
だいけ係拼唔到大介出黎

山本做咁多痴線嘢搞壞隻驚竟然都仲有打手
秒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞