[國際]日本手遊「龍族拼圖」製作人 疑涉援交15歲女被捕

202 回覆
128 Like 2 Dislike
三萬蚊過夜
成班跟車太貼,笑死人咩(草不可避
日本twitter嗰邊都proof左只係同年同名啦

会社員同役員都唔識分
同埋山本個讀音係だいけ唔係だいすけ,今次只係咁岩漢字相同咋wwwww

係咪咁橋同姓同名同年連住既地區都一樣呀

住既都唔同架,只係同名同年
不過足夠拎人炒車

会社員同役員都唔識分
同埋山本個讀音係だいけ唔係だいすけ,今次只係咁岩漢字相同咋wwwww

住既都唔同架,只係同名同年
不過足夠人炒車
轉小妹妹粒小珠珠
轉小妹妹粒小珠珠

下一波新神將會係幼女神系列

会社員同役員都唔識分

巴打好型 wwwwwww
未成年神祭 15X超絕UP

JK

JC 嚟
搞到我仲即刻開game睇下有無一抽送
搞到我仲即刻開game睇下有無一抽送

起碼送返果個數咁多既石啦
原來上埋國際新聞
BTW 如果真係佢就抵死啦 其實真係唔係幾想佢繼續主理pad
不過如果唔係都應該好快澄清架啦

会社員同役員都唔識分

巴打好型 wwwwwww

wwwww

山本入獄一週年紀念活動
食家

会社員同役員都唔識分

我自己都笑左
但係twitter嗰邊都有人講左5個鐘前山本登入過PAD
如果係被捕左就無理由用到電話打機啦

咁點解佢唔衝出黎澄清呀死毒撚

呢條雖然係性罪行,但有俾錢都算你情我願,保釋嗰段期間再犯機會低,有保釋等上庭有幾奇
等送石

笑死
Rip
真係好撚柒毒

" wwwwwww "

點解會有班死毒撚用

救命,你估你日本仔咩

真係好撚柒毒

" wwwwwww "

點解會有班死毒撚用

救命,你估你日本仔咩

wwwwwwww

笑死

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞