[LOOΠΔ] 本月少女討論區(3) 冇腦賢真b生日粗卡!幾時先齊人出道?

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=ZNcBZM5SvbY
睇完新mv要睇翻vivi mv黎填補腦洞

想知 Choerry 又點連返個故事

想知 Choerry 又點連返個故事

佢可以穿梭3個世界
新人留名
新人留名

大神
個MV已經出左2個鐘 各位巴/絲打睇晒MV未呢?
下面就Cap左少少MV圖開放下思考

ViVi MV同Girl front出現過嘅卡式帶機

ViVi同Yves會唔會係鏡像呢?

Yves著住OEC嘅鞋!?

最後係有OEC 紅藍紫3隻色?
新人留名

受小薯一拜

ViVi MV同Girl front出現過嘅卡式帶機

ViVi同Yves會唔會係鏡像呢?

Yves著住OEC嘅鞋!?

最後係有OEC 紅藍紫3隻色?

好多彩蛋 睇到個腦著火
yves掉蘋果 choerry接蘋果 係對應 之前jinsoul掉車厘子 choerry接個度(?

好多彩蛋 睇到個腦著火

其實仲有好多 我未po晒

慘過睇marvel
慘過睇marvel

好多大神
幾時齊人
幾時齊人

都唔會多人過去睇演唱會個次

咦咁快有碟 不過睇黎都聽日先出貨
yves掉蘋果 choerry接蘋果 係對應 之前jinsoul掉車厘子 choerry接個度(?

下邊個mv

下邊個mv

好似係loonatic定唔知邊首
得閒搵翻出黎先

呢個搞乜?

有冇可能咁快呀
官方出貨正常都要一日啦
幾時齊人

都唔會多人過去睇演唱會個次

做咩咁多大神入晒黎

呢個搞乜?

啲人話vivi mv係等緊yves 實際上同vivi一齊溜冰既係yves喎

呢個搞乜?

啲人話vivi mv係等緊yves 實際上同vivi一齊溜冰既係yves喎

官方cp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞