降魔Dick (6)

1001 回覆
56 Like 20 Dislike
金剛上次已經噏噏耷耷咁

佢地依對唔死得唔得啊

個劇情要爆的話,可以設定金剛他們由此至终已經死了很久,原因係他們成日每一次上的士都重覆台詞,話請食日又成日走數,分分鐘係馬明的父母添

金剛入面都姓馬
match
金剛上次已經噏噏耷耷咁

佢地依對唔死得唔得啊

個劇情要爆的話,可以設定金剛他們由此至终已經死了很久,原因係他們成日每一次上的士都重覆台詞,話請食日又成日走數,分分鐘係馬明的父母添

金剛入面都姓馬
match

金剛上次已經噏噏耷耷咁

佢地依對唔死得唔得啊

金剛入面都姓馬
match

初頭兩公婆話一路都無乜人肯接佢地上車
得馬明肯 雖然果陣未開天眼
但都似曾曾
係真又有一個高潮位
金剛上次已經噏噏耷耷咁

佢地依對唔死得唔得啊

金剛入面都姓馬
match

但都似曾曾
係真又有一個高潮位

唔爭在check埋小儀姓咩喇喂
金剛上次已經噏噏耷耷咁

佢地依對唔死得唔得啊

金剛入面都姓馬
match

但都似曾曾
係真又有一個高潮位

唔爭在check埋小儀姓咩喇喂

屌 仆街 一睇就無驚喜
幫手推

屌你又成班劇透撚
lm
屌你 上面劇透定估劇情呀
預告唔係講左小儀話珍珠奶茶係秘密武器 小馬點解會知
應該死左好耐
成日諗住馬季揸住枝 Short gun 好住 Devil May Cry 噤撚型去降魔

預告唔係講左小儀話珍珠奶茶係秘密武器 小馬點解會知
應該死左好耐

夠啦

粉紅字 wiki講哂
成日諗住馬季揸住枝 Short gun 好住 Devil May Cry 噤撚型去降魔

可能呢一幕得結局先會見到
金剛上次已經噏噏耷耷咁

佢地依對唔死得唔得啊

金剛入面都姓馬
match

但都似曾曾
係真又有一個高潮位

咪講左因為嫌近所以先冇人載
如果真係鬼 邊會咁講阿 個個的士司機都見到鬼咩 有人拒載就即係有人見到佢地啦

拎陰司紙俾錢
仆你個街 上面係睇完wiki劇透定係自己fan theory
仆你個街 上面係睇完wiki劇透定係自己fan theory

堅料
我比較想知點解馬明原本係著得好casual
突然之間著哂褸咁型
突然之間著哂褸咁型

天氣凍,返風啊
突然之間著哂褸咁型

要收埋 d 降魔道具丫嘛
突然之間著哂褸咁型

馬家後人著戰衣驅魔是常識吧
有為、肥仔東、moon會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞