降魔Dick (6)

1001 回覆
56 Like 20 Dislike
非劇透 紅眼人我估就係豪仔 要報仇因為馬明搶左佢呀媽

咁有創意

紅眼魔唔係展明老母未死時就有咩

豪仔都係廿幾年前死
會唔會豪仔就係隻魔

呢個設定幾好

係既都幾爆

死黑警細個嗰陣已經有,個阿媽話係向高人到求番嚟。應該豪仔死前已經有紅眼魔
即係小馬身邊既人會全部死哂, 然後 小馬 用天眼同佢地溝通
最後會唔會死淨馬明

最後死淨馬明 馬明獨行俠降魔 出片頭拎散彈企的士前果幕 完

之後做埋黑警,要幫魏德信報仇
最後會唔會死淨馬明

死淨馬明邊有得大結局bbq
最後會唔會死淨馬明

呢套唔會bbq啦
真係好似所以同小馬有關係既人都一個一個咁死咁
最後會唔會死淨馬明

食香咪一樣bbq
最後會唔會死淨馬明

得閒就喳下的士帶人穿越時空 費事又剋死人所以戴個豬頭檔下
最後會唔會死淨馬明

得閒就喳下的士帶人穿越時空 費事又剋死人所以戴個豬頭檔下

誇世代 x 降魔的
最後會唔會死淨馬明

食香咪一樣bbq

小馬有天眼, 見到死人..........都可以BBQ
最後會唔會死淨馬明

食香咪一樣bbq

諗諗下如果有套劇嘅大結局係bbq
但係得一個燒野食 其餘啲人都已經死曬
都幾sad

唔會係魔啦
我估豪仔就係石敢當,冇功能係因為佢根本係FF自己有能力
01話之後有啤啤莉莉屎坑石3p
唔會係魔啦
我估豪仔就係石敢當,冇功能係因為佢根本係FF自己有能力

死果時8歲,而家咁大隻

莉莉不了

莉莉不了

係莉莉x啤啤
啤啤屎坑石

咁有創意

估者 唔係整個豪仔出來做咩? 要馬明感受番做孤兒冇晒朋友感覺

有冇Ching知番外篇幾時播
集集見到莉莉都打左個冷震
維基話呀大夫變咗精靈+惡魔 屌
會唔會豪仔就係隻魔

呢個設定幾好

係既都幾爆

死黑警細個嗰陣已經有,個阿媽話係向高人到求番嚟。應該豪仔死前已經有紅眼魔

邪法師(高人)整死豪仔收集冤念,點知過左一排比豪仔狀大左反噬,之後豪仔就周圍上人身

利申:純粹鳩up

殭屍嚟嘅喂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞