(突發)圍觀五毛

80 回覆
7 Like 5 Dislike
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?
你班五毛鍾意喺個post入面點圍住顏射個甚麼「達哥」你哋嘅事

你叫人唔好覆,咁佢冇得留言屌達哥

我叫人唔覆你哋個post
我叫正常人圍觀五毛

一定要喺五毛post先屌得甚麼「達哥」?
我呼籲其他人有需要就自己開post屌

屌達哥=五毛? 樓主你都幾支持支付寶wor

我無提過屌甚麼達哥就係五毛呀,唔好當啲人好似你班五毛咁有閱讀障礙先得架

達哥係乜水WFC
我叫人圍觀五毛,你哋開其他post圍爐炒唔起嘅話我一樣會開post叫人「圍觀」
我仲未明樓主係撐達定乜

兩邊不是人=五毛
我仲未明樓主係撐達定乜

樓主:邊個生面口嘅係度留言就係五毛
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?
你班五毛鍾意喺個post入面點圍住顏射個甚麼「達哥」你哋嘅事

我叫正常人圍觀五毛

我無提過屌甚麼達哥就係五毛呀,唔好當啲人好似你班五毛咁有閱讀障礙先得架

達哥係乜水WFC
我叫人圍觀五毛,你哋開其他post圍爐炒唔起嘅話我一樣會開post叫人「圍觀」

咁你點解叫人唔好入去屌佢?
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

我叫正常人圍觀五毛

邊度有呼籲?
係你弱智定我眼殘?

梗係你弱障加眼殘啦,仲洗問
唔鐘意咪唔好睇囉,人地搵錢,搵咩錢關你撚事咩。

我只知睇咗5毛post4年,我1蚊都無俾過,免費娛樂,你唔鐘意佢搵大陸錢,咁係咪你養佢呀? 你會俾幾多錢佢? 講呀!

佢地唔搵錢,出去打份工,唔再開5毛post,你咪又係無得睇。

講到尾咪唔抵得人賺錢。

請唔請人?
呢期手緊
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

我叫正常人圍觀五毛

邊度有呼籲?
係你弱智定我眼殘?

請指出此post你呼籲嘅位置
唔鐘意咪唔好睇囉,人地搵錢,搵咩錢關你撚事咩。

我只知睇咗5毛post4年,我1蚊都無俾過,免費娛樂,你唔鐘意佢搵大陸錢,咁係咪你養佢呀? 你會俾幾多錢佢? 講呀!

佢地唔搵錢,出去打份工,唔再開5毛post,你咪又係無得睇。

講到尾咪唔抵得人賺錢。

請唔請人?
呢期手緊

唔請弱智
sorry...

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

我叫正常人圍觀五毛

達哥係乜水WFC

咁你點解叫人唔好入去屌佢?

正常人明就得啦
原來主要想屌達狗
支拿寶段video好7

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

我叫正常人圍觀五毛

邊度有呼籲?
係你弱智定我眼殘?

你如果有色盲色弱就幫你唔到
覆多個reply先 等樓主可以刷新自己開嘅post最多人回覆嘅記錄先

嘩,你咁都屈得?

我叫正常人圍觀五毛

邊度有呼籲?
係你弱智定我眼殘?

你如果有色盲色弱就幫你唔到

大家咁話
原來主要想屌達狗
支拿寶段video好7

乜嘢達哥達狗我無興趣

標題寫得好清楚「圍觀五毛」
覆多個reply先 等樓主可以刷新自己開嘅post最多人回覆嘅記錄先

多謝
原來主要想屌達狗
支拿寶段video好7

乜嘢達哥達狗我無興趣

我係真心唔明先問
因為內文真係有啲混淆
anyway, PO入面嗰啲達粉同反達互屌姐
其實應該冇5毛

原來又係6囝d fd
開親d警世post都無人理
原來主要想屌達狗
支拿寶段video好7

乜嘢達哥達狗我無興趣

我係真心唔明先問
因為內文真係有啲混淆
其實應該冇5毛

內文係iOS quote自己白咗個copy link,要屌就屌連狗,我成條link paste入url
原來主要想屌達狗
支拿寶段video好7

乜嘢達哥達狗我無興趣

我係真心唔明先問
因為內文真係有啲混淆
其實應該冇5毛

內文係iOS quote自己白咗個copy link,要屌就屌連狗,我成條link paste入url

an 機一hi就hi到廣告
就嚟屌佢了

原來又係6囝d fd
開親d警世post都無人理

6囝潛水 樓主點睇?

誰?
原來主要想屌達狗
支拿寶段video好7

乜嘢達哥達狗我無興趣

我係真心唔明先問
因為內文真係有啲混淆
其實應該冇5毛

就嚟屌佢了

iOS 一撚樣! 仲要播片屌佢老母
原來主要想屌達狗
支拿寶段video好7

乜嘢達哥達狗我無興趣

我係真心唔明先問
因為內文真係有啲混淆
其實應該冇5毛

就嚟屌佢了

iOS 一撚樣! 仲要播片屌佢老母

屌佢站務台有個post cap 左圖
個廣告佔左50% screen
點轆個moon都會入到廣告
笑到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞