(突發)圍觀五毛

80 回覆
7 Like 5 Dislike
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?
你班五毛鍾意喺個post入面點圍住顏射個甚麼「達哥」你哋嘅事

你叫人唔好覆,咁佢冇得留言屌達哥

common sense
入去睇吓就算,唔好覆

咩原因先

我點解要俾原因俾你?

無原因就叫人唔好推
你係咪連自己點解叫唔好推都唔知
我諗到了
下次一有d po有5毛
我就開個(突發) xxxx po入面有5毛
內文就:
睇好啦,唔好回!
咁就可以阻止到5毛!

7、某些論壇人氣不錯,網友信用度比較高,這時首先要做的是製造一種混亂,通過似是而非的文章進行干涉,跟貼作非理性的故意曲解、製造誤會和爭辯,轉移網民注意力。

入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?
你班五毛鍾意喺個post入面點圍住顏射個甚麼「達哥」你哋嘅事

呢個post一出
邊個再入去推post屌達哥就視為五毛

係咪咁解
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

幾時上面位巴打又變左五毛?
點解我係關Ching 個五毛list搵唔到嘅🤔

好彩我幫咗濕鳩ching個公投投晒正皮姐

7、某些論壇人氣不錯,網友信用度比較高,這時首先要做的是製造一種混亂,通過似是而非的文章進行干涉,跟貼作非理性的故意曲解、製造誤會和爭辯,轉移網民注意力。

又黎五毛守則
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

我叫人唔覆你哋個post
我叫正常人圍觀五毛

一定要喺五毛post先屌得甚麼「達哥」?
我呼籲其他人有需要就自己開post屌
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

你咁緊張又關你事?
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

你咁緊張又關你事?

緊張到震啊
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

呢個post一出
邊個再入去推post屌達哥就視為五毛

係咪咁解

你要咁屈法無人幫到你囉五毛
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

我叫正常人圍觀五毛

屌達哥=五毛? 樓主你都幾支持支付寶wor
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

你咁緊張又關你事?

緊張到震啊

飲啖茶定一定神先
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

我叫正常人圍觀五毛

邊度有呼籲?
係你弱智定我眼殘?
屌達哥(屌支付寶)會斷左樓主米路?
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

我叫正常人圍觀五毛

唔好幫五毛圍爐

每一個回覆 夜囝就有五毫淘寶買mon貼
唔鐘意咪唔好睇囉,人地搵錢,搵咩錢關你撚事咩。

我只知睇咗5毛post4年,我1蚊都無俾過,免費娛樂,你唔鐘意佢搵大陸錢,咁係咪你養佢呀? 你會俾幾多錢佢? 講呀!

佢地唔搵錢,出去打份工,唔再開5毛post,你咪又係無得睇。

講到尾咪唔抵得人賺錢。
入去睇吓就算,唔好覆

點解又唔比人屌呢?

嘩,你咁都屈得?

我叫正常人圍觀五毛

達哥撐支那寶同入面啲人係咪五毛有咩關係
唔通年中咁多親中五毛post都唔入得去屌中國?
我仲未明樓主係撐達定乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞