呢排拎寵物出街真係要小心d

83 回覆
99 Like 9 Dislike
貓可以搭小巴?

原來呢個係重點

其實真係好重點
如果佢topic係「呢排拎寵物搭小巴真係小心d」睇下d回覆會點
大戰postLM
大戰postLM

Agree
Lm
貓可以搭小巴?

原來呢個係重點

其實真係好重點
如果佢topic係「呢排拎寵物搭小巴真係小心d」睇下d回覆會點

不過樓主細佬係因為「放隻貓入籠係虐待」被打
咁帶隻貓出街係咪可以唔入籠呢?
個痴線佬係針住隻貓既話咁個標題其實錯唔曬
但痴線佬既野
其實呢
我只係想叫大家拎寵物出街小心d
無意引起罵戰
細佬平時帶貓有搓車,係果日咁岩有d事唔搓車
如果引起罵戰就off topic 算啦
無謂玩針對
你講野好奇怪
又搓車 又整左好多針
我覺得你個topic 應該寫「大家出街小心痴線佬」 完全睇唔出同隻貓有咩關係 定係你細佬係mk仔比人打
其實呢
我只係想叫大家拎寵物出街小心d
無意引起罵戰
細佬平時帶貓有搓車,係果日咁岩有d事唔搓車
如果引起罵戰就off topic 算啦
無謂玩針對

係咪有事到的士都唔識坐?
養得貓預左比人打

嘩 大家埋黎睇下呢個結論幾精彩
放隻貓入籠唔係虐畜咁叫咩??你試下俾人鎖入棺材再搖黎搖去睇下點。

咁你返屋企都係虐畜
屌係咪夾埋 個post咁撚多痴線佬

btw聽講有d仆街特登放d大狗出黎咬流浪貓
出街放貓要小心d
一開始以為你細老好細個 中一中二咁
我屌 原來成年人 成年人比人打唔識還拖 唔夠打都死捉住佢啦 你細老都幾廢
屌係咪夾埋 個post咁撚多痴線佬

btw聽講有d仆街特登放d大狗出黎咬流浪貓
出街放貓要小心d

真係痴撚線
係要針住人帶寵物唔搭的士搭小巴,搞錯哂成件事重點。
唔搭都搭撚咗啦,依家樓主警告話有痴線佬出沒,你搭飛機都有機會撞到同類事件啦
噉我咪唔帶得男朋友出街?

癲狗廚子
寵物可以坐小巴 如果司機肯
打到成身血咁大獲冇理由會拉唔到
冇車養動物預咗比人打

你條廢物係咪要人下下教先識
仲有唔搭的士未撚講呀
你的細佬就是你
土瓜灣邊度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞