呢排拎寵物出街真係要小心d

83 回覆
99 Like 9 Dislike
事發尋晚細佬拎隻貓由土瓜灣搭小巴返屋企,咁同車有條友就無停係到問隻貓d野,之後就跟我細佬落車,問點解唔放隻貓出黎,話係咪虐待動物,跟住就係後面偷襲,細佬比佢打到成身血灘左係地入左廠,好彩既係隻貓無比兇徒搶走,事發時我係屋企,係突然有鄰居拎隻貓出黎先知出事,好可惜係比兇徒走得甩,各位巴絲打帶寵物出街真係小心d,兇徒係金色mk仔,20-30歲到
連個貓籠都有血跡

連登更新後上傳唔到圖既
肉醬多利亞
肉醬多利亞

放隻貓入籠唔係虐畜咁叫咩??你試下俾人鎖入棺材再搖黎搖去睇下點。
放隻貓入籠唔係虐畜咁叫咩??你試下俾人鎖入棺材再搖黎搖去睇下點。

弱智仔

人同貓比?
你老母個閪撐到好大啦 好返入去啦
條友蓄意傷人喎
唔報驚?

你相當可疑

幾撚時有話搖啊隻貓唔擺落籠點出街啊?
唔報驚?

現場人士報左驚,
但係現場環境黑得濟,屋苑cctv同泊街車cam未必影到條友個樣
無人捉住佢,走得甩
似係條友想偷襲多 隻貓只係多個借口打鳩你細佬

幾撚時有話搖啊隻貓唔擺落籠點出街啊?

唔放入籠唔通放入你老母個閪?
條pk原來打穿左我細佬個嘴,岩岩先整左好多針
貓可以搭小巴?
貓可以搭小巴?

呀你又啱喎
睇漏左添
條pk原來打穿左我細佬個嘴,岩岩先整左好多針

的士都搭唔起學人養寵物
打撚死你呢d窮撚就啱
我覺得你細佬得罪人 同撞倒痴線佬似多過關隻貓事
完全睇唔到個關係
隻貓係小巴上好嘈?

隻貓無嘈過,條友本身痴痴地,係咁問點解唔放隻貓出黎,細佬唔識佢,冇理佢
貓可以搭小巴?

原來呢個係重點
完全睇唔到個關係
隻貓係小巴上好嘈?

隻貓無嘈過,條友本身痴痴地,係咁問點解唔放隻貓出黎,細佬唔識佢,冇理佢

點解要帶寵物搭小巴?
你細化係痴痴地定窮窮地?
完全睇唔到個關係
隻貓係小巴上好嘈?

點解要帶寵物搭小巴?
你細佬係痴痴地定窮窮地?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞