呢家啲厹真係好猖狂

360 回覆
1497 Like 25 Dislike
好明顯樓主想借刀啦
第一張冇樣icon 出post
第二張冇啦啦變左有相icon 有埋對話
俾班mk 撚個段 好明顯屈9佢講啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

截圖 講完

截你老母閪咩 邊撚到鄉下?

cap圖同截圖有分別咩?
你的係三更半夜見隻厹似你搵我黎發洩呀

強國叫截屏
港台叫截圖

我c圈嘅

樓主自己ac黎?
好明顯樓主想借刀啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

一睇就知咩事啦 好明顯成班欺凌 屈9人啦
露j 相 有邊張有露個樣出過黎?
反而Facebook 講淫野 就用真相icon 講野
Whatsapp 又冇電話號碼 好明顯借刀啦
咁玩人法 小心俾天收啦

係真係假自己分清楚
佢想ACG界係衰人而有名
我唔知你有冇掂ACGd野
你冇掂嘅,你話樓主屈9佢我都冇野好講
點講你都唔會信

唔洗咁快出黎護主
我理撚得你咩acg 界定咩啦
如果有曬証據唔報警有撚用?
係到9貼幾張圖 就有幫忙?

就係報警都冇撚用啊
人地貼埋原post貼埋新聞出嚟你又自己唔走去研究下來龍
好明顯樓主想借刀啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

截圖 講完

你老味 你d 截圖 一個mike law 一個law mike
你真係當連登on9 咩
好明顯樓主想借刀啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

截圖 講完

你老味 你d 截圖 一個mike law 一個law mike
你真係當連登on9 咩

姐係你唔知到佢有好撚多個分身
然後好多分身都BAN撚左
所以信唔信要靠你個腦去分析
定D啦呢度創意台
好明顯樓主想借刀啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

截圖 講完

你真係當連登on9 咩

定D啦呢度創意台

我已經分唔清楚究竟上面果d係假膠定係真on9了.....
好明顯樓主想借刀啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

截圖 講完

你真係當連登on9 咩

定D啦呢度創意台

屌你老味 你真係當人好似你同樓主咁撚on9 唔撚識分析 定係你地兩個都有份欺凌屈9人

1. 你點知人地有好多fb 分身先
2. 依你所講 人地分身mike law 俾人ban左 你又點知人地有個分身係law mike又未俾人ban 而搵到佢先
3. Facebook ban 人你都講得出 你真係當人on9...
好啦 講返重點
最簡單直接貼佢有露j 既相黎 記住有埋whatsapp 電話號碼

成班on9仔為條傻仔而嗌交,香港cosplay真係特別多on9

成班on9仔為條傻仔而嗌交,香港cosplay真係特別多on9

人地傻唔代表可以玩9佢 屈9佢
見住佢俾班mk撚個種無奈表現
好明顯樓主想借刀啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

截圖 講完

你真係當連登on9 咩

定D啦呢度創意台

屌你老味 你真係當人好似你同樓主咁撚on9 唔撚識分析 定係你地兩個都有份欺凌屈9人

1. 你點知人地有好多fb 分身先
2. 依你所講 人地分身mike law 俾人ban左 你又點知人地有個分身係law mike又未俾人ban 而搵到佢先
3. Facebook ban 人你都講得出 你真係當人on9...
好啦 講返重點
最簡單直接貼佢有露j 既相黎 記住有埋whatsapp 電話號碼

https://www.facebook.com/groups/254138127991358/permalink/1782271285178027/?sale_post_id=1782271285178027&comment_id=1784005695004586&notif_id=1509824177272184&notif_t=group_comment_reply

https://www.facebook.com/hashtag/acgboard7270?source=feed_text&story_id=1884325031584620

https://goo.gl/KdgjXj

https://goo.gl/om39UG

叫你自己走去睇唔知你睇左未
裏面嘅圖應有盡有,nah,個圖唔撚係我cap嘅
新聞都比埋你唔夠飽咩屌你:0)
小學生
淨係諗到同佢一齊出街都覺得好不安
仲要扑野

人地傻唔代表可以玩9佢 屈9佢
見住佢俾班mk撚個種無奈表現

弱智都打
性騷擾咪報警拉佢囉
洗鬼你出手打咩
痴撚線
上面有張過扣10歲小學女口x已經報得警啦
戴偉浚都係狗公
好恐怖好嘔心
希望啲小妹妹唔好俾佢呃到
變態佬

點解咁多前科
都仲未識收手

巴打好行唔送
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/05/003409_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[img]
點解咁多前科
都仲未識收手

巴打好行唔送

you too
有冇24咁撚勁啊

由個袋低度起
弱智露體狂
有冇細路女真係比佢包過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞