呢家啲厹真係好猖狂

360 回覆
1497 Like 25 Dislike
好明顯樓主想借刀啦
第一張冇樣icon 出post
第二張冇啦啦變左有相icon 有埋對話
俾班mk 撚個段 好明顯屈9佢講啦
癲佬
https://goo.gl/KdgjXj

https://goo.gl/om39UG

原來有個叫香港同人嘅媒體做過新聞
估唔到佢堅持要走衰11路線

有個Facebook群叫ACGSecret嘅post仲多野睇
想知係唔係真係24CM
抵佢俾mk撚 自己性騷擾人先 仲要戀童辟 呢啲人唔死冇柒用

第一次覺得mk替天行道左 條片睇到好爽
報警啦
幫推
好明顯樓主想借刀啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

一睇就知咩事啦 好明顯成班欺凌 屈9人啦
露j 相 有邊張有露個樣出過黎?
反而Facebook 講淫野 就用真相icon 講野
Whatsapp 又冇電話號碼 好明顯借刀啦
咁玩人法 小心俾天收啦
好明顯樓主想借刀啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

咁玩人法 小心俾天收啦

係真係假自己分清楚
佢想ACG界係衰人而有名
我唔知你有冇掂ACGd野
你冇掂嘅,你話樓主屈9佢我都冇野好講
點講你都唔會信
痴撚線 香港好撚柒多變態佬
細路都搞報得警
電話可以SEARCH到JOIN咗咩WTS群咁勁?
19歲個樣咁老
好明顯樓主想借刀啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

截圖 講完
電話可以SEARCH到JOIN咗咩WTS群咁勁?

自己用Google搵佢電話就知
好明顯樓主想借刀啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

截圖 講完

截你老母閪咩 邊撚到鄉下?

cap圖同截圖有分別咩?
你的係三更半夜見隻厹似你搵我黎發洩呀
好明顯樓主想借刀啦

推到樓豬出嚟解話
唔係借刀玩欺凌咁仆街呀

咁玩人法 小心俾天收啦

係真係假自己分清楚
佢想ACG界係衰人而有名
我唔知你有冇掂ACGd野
你冇掂嘅,你話樓主屈9佢我都冇野好講
點講你都唔會信

唔洗咁快出黎護主
我理撚得你咩acg 界定咩啦
如果有曬証據唔報警有撚用?
係到9貼幾張圖 就有幫忙?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞