召集所有鍾意K-ON!輕音少女嘅面孔#14

1001 回覆
55 Like 1 Dislike
早期KON POST
我好似都留過言
回家即係又要回流 又要開post
事關我個舊ac被ban無解 啲舊k-on post無晒

但其實我覺得依到鍾意k-on嘅巴絲比較多 所以想繼續keep係到

好似解左好多
不過我諗依到唔係個個都有高登舊ac keep住好似好d 我可能會變左上連登剩係睇依個post

路過

我上連登已經淨係睇動物台,波台同手機台sony post
其它真係

波台都有唔少低質會員喎

當笑話咁睇即嘛

波台都係假膠多,cc台嗰d真係

但其實我覺得依到鍾意k-on嘅巴絲比較多 所以想繼續keep係到

好似解左好多
不過我諗依到唔係個個都有高登舊ac keep住好似好d 我可能會變左上連登剩係睇依個post

路過

其它真係

波台都有唔少低質會員喎

當笑話咁睇即嘛

基本上 上連登都只係睇呢個post
其他都係間唔中先睇下
早期KON POST
我好似都留過言

舊post無人
早期KON POST
我好似都留過言

舊post無人

我注冊高登無耐就分家
拉大隊返去
早期KON POST
我好似都留過言

舊post無人

我注冊高登無耐就分家

舊ac被ban 啲post已經無晒

好似解左好多

路過

其它真係

波台都有唔少低質會員喎

當笑話咁睇即嘛

基本上 上連登都只係睇呢個post
其他都係間唔中先睇下

沒咩人傾k on 一齊叫下春都好
Btw 睇返去學校d相 唔知點解梓喵成日比人惡搞 其他幾個都沒乜

睇到d相又想再去
Btw 睇返去學校d相 唔知點解梓喵成日比人惡搞 其他幾個都沒乜

睇到d相又想再去

好想學下畫梓喵
仲要學人幾秒內畫到果啲
但係又冇樣版
想試下都冇
好想學下畫梓喵
仲要學人幾秒內畫到果啲
但係又冇樣版
想試下都冇

幾秒咁誇
惡搞係人氣嘅表現
之前去個時都有
但係聽唔到有人唱k-on嘅歌

k-on已成為傳說

k-on已成為傳說

咁撚大個仔真係第一次見到咁垃圾嘅公司
仲話咩跨國際具有領導力為目標

我禮拜日去個日 音樂室有人播歌夾k on
同佢地夾左個晏就 估唔到去到有得夾下歌
不過唔記得左好多chord 彈到撻哂Q好肉孫

不過部室到夾野 d聲傳到地下都會聽到 仲要已經沒鼓 比平時夾野音量細

不過部室到夾野 d聲傳到地下都會聽到 仲要已經沒鼓 比平時夾野音量細

咁咪仲好
好似佢地係到練習緊咁

咁咪仲好
好似佢地係到練習緊咁

個feel係有d似
但現實係一班用肚濫頂住樂器 彈錯一齊鳩笑嘅大叔
好想學下畫梓喵
仲要學人幾秒內畫到果啲
但係又冇樣版
想試下都冇

幾秒咁誇

幾秒喺咪死魚眼

咁咪仲好
好似佢地係到練習緊咁

個feel係有d似

唔好講出來
我幻想到

咁咪仲好
好似佢地係到練習緊咁

個feel係有d似

唔好講出來
我幻想到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞