召集所有鍾意K-ON!輕音少女嘅面孔#14

1001 回覆
55 Like 1 Dislike

又係時候重溫下
Let's go Let's go go
Let's go Let's go go go!
https://youtu.be/YHQgiqkYeY0

係日本一次過買左lets go 同come with me 隻DVD 但幾次都搵唔到come with me 隻blue ray
除非你唔係毒撚

做毒撚好啊 毒撚多老婆
除非你唔係毒撚

做毒撚好啊 毒撚多老婆

我有5個
又係時候重溫下
Let's go Let's go go
Let's go Let's go go go!
https://youtu.be/YHQgiqkYeY0

係日本一次過買左lets go 同come with me 隻DVD 但幾次都搵唔到come with me 隻blue ray

普通版應該仲有好多 初回版得返好少
屌你老母
屌你老母

屌你老母

咩事
高登個app好似幾好用
但唔記得左pw返唔到去
高登個app好似幾好用
但唔記得左pw返唔到去

申請ac囉 不過個到咁少人
高登個app好似幾好用
但唔記得左pw返唔到去

岩岩撞返
好似多人返 同埋依邊真係有d低質
高登個app好似幾好用
但唔記得左pw返唔到去

岩岩撞返

好多5p
高登個app好似幾好用
但唔記得左pw返唔到去

岩岩撞返

好多5p

好多小朋友鬧交
高登個app好似幾好用
但唔記得左pw返唔到去

岩岩撞返

好多5p

好多小朋友鬧交

回家了
高登個app好似幾好用
但唔記得左pw返唔到去

岩岩撞返

好多5p

好多小朋友鬧交

true
回家即係又要回流 又要開post
事關我個舊ac被ban無解 啲舊k-on post無晒

但其實我覺得依到鍾意k-on嘅巴絲比較多 所以想繼續keep係到

但其實我覺得依到鍾意k-on嘅巴絲比較多 所以想繼續keep係到

好似解左好多
不過我諗依到唔係個個都有高登舊ac keep住好似好d 我可能會變左上連登剩係睇依個post
d舊k-on post持續左幾多年

好似解左好多
不過我諗依到唔係個個都有高登舊ac keep住好似好d 我可能會變左上連登剩係睇依個post

路過

我上連登已經淨係睇動物台,波台同手機台sony post
其它真係

好似解左好多

路過

其它真係

波台都有唔少低質會員喎
我睇咁多位巴打頭

好似解左好多

路過

其它真係

波台都有唔少低質會員喎

當笑話咁睇即嘛

好似解左好多

路過

其它真係

波台都有唔少低質會員喎

當笑話咁睇即嘛

無高登ac
個新高登app好似唔錯
個新高登app好似唔錯

係回覆個到有啲亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞