Benz雄:無線獎項騙人的,只是氹你開心

80 回覆
339 Like 2 Dislike
Benz雄咁有料到
洗撚cctvb俾獎咩
觀眾有眼睇架嘛

佢個心態返份工咋嘛,要錢
係間咁嘅垃圾電視台,發明星夢係不切實際
Benz雄咁有料到
洗撚cctvb俾獎咩
觀眾有眼睇架嘛

佢個心態返份工咋嘛,要錢
係間咁嘅垃圾電視台,發明星夢係不切實際

佢又鐘意做,大家又鐘意睇,都無妨
無線有咩係唔騙人
可能天生勁
印象中佢好似係有錢,純粹為興趣
印象中佢好似係有錢,純粹為興趣

唔係點樣初出道就揸Benz
豬肉獎唔要都把啦 頒獎禮根本上就係成班小丑圍爐自high
方中sir

新紮師妹套野最好笑佢同劍雄
暗戰最深刻就係重案組總督察黃啟發
方中sir

新紮師妹套野最好笑佢同劍雄
暗戰最深刻就係重案組總督察黃啟發

一蚊雞
S 兩棟
雖然佢係有料
但佢既生活態度完全黎自父幹 爺幹
太公幹

呢篇報導有幾多隻字會係訪問黎耀祥到有
對方火力好猛 無子彈喇!
好多單單打打

嬲尾寸埋乜鳩人都有機會擔正,大台冇撚用冇人材

佢好耐之前都成日串鳩tvb
佢好似講過出去拍戲揾仲多
根本唔洗比面tvb

甘大支呀!

佢背景好似皇親國戚黎

許紹雄出身自廣州許氏家族,其太公許應騤官居一品,曾任總督,獲賜可在皇宮中騎馬。姑婆是魯迅夫人許廣平,叔公許崇智是有份創立黃埔軍校的廣東軍區總司令,另一位叔公許崇清則為廣州市前教育局長。

咁如果以佢家族來講佢都算最無能果個

你識曬佢全個家族咩

咁都話人 無能
好多單單打打

根本唔洗比面tvb

甘大支呀!

佢背景好似皇親國戚黎

許紹雄出身自廣州許氏家族,其太公許應騤官居一品,曾任總督,獲賜可在皇宮中騎馬。姑婆是魯迅夫人許廣平,叔公許崇智是有份創立黃埔軍校的廣東軍區總司令,另一位叔公許崇清則為廣州市前教育局長。

做乜鬼話人無能 起碼佢出到街個個都識佢 有頭有面
好多單單打打

根本唔洗比面tvb

甘大支呀!

佢背景好似皇親國戚黎

做乜鬼話人無能 起碼佢出到街個個都識佢 有頭有面

人地Benz以前係警隊係大粒野黎架喎
鄭嘉穎嗰陣都叫添花?仲有柴九

個人簽名 ×按此隱藏
------------------------------------

好多單單打打

根本唔洗比面tvb

點解咁有料都仲要幫tvb拍劇既

為興趣
槍手必死在槍下

拍得戲多既戲子都識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞