[建築本是藝術] TATE MODERN

41 回覆
20 Like 0 Dislike
巴打去英國之後出多左好多post

我都想去

一生人一次,梗係影多啲相,第時有得睇返
呢度好似無wide鏡唔會影得靚

應該係ultra wide
彩色好d~
由攝影其目的係表現原本個建築設計
顏色係佢設計一部分~
彩色好d~
顏色係佢設計一部分~

Londoner 留名 好靚,已follow Instagram
彩色好d~
顏色係佢設計一部分~

幾有道理
但執相時又應該用咩顏色作準?貼近目測?定係any way not too crazy?
留名
Londoner 留名 好靚,已follow Instagram

互粉互讚
留名
彩色好d~
顏色係佢設計一部分~

其實好多岀名建築嘅專用攝影師都係影黑白
例如zaha hadid, le corbusier
建築攝影目的絕對唔係只係表現原本設計尤其係材料,創作空間可以好大

我都想去

我都想去

唔買點討論
好正
5柳蛇fans留名

我都想去

唔買點討論

彩色好d~
顏色係佢設計一部分~

其實好多岀名建築嘅專用攝影師都係影黑白
例如zaha hadid, le corbusier
建築攝影目的絕對唔係只係表現原本設計尤其係材料,創作空間可以好大

Agree
最重要係建築物本身俾到靈感你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞