機師夢碎兼失戀 非禮10歲女童  5呎浸大生獲官安慰  「好多領導人都矮」

162 回覆
170 Like 8 Dislike
諗住做機師食飛雞黑絲腳
其實我唔明

點解,不堪雙重打擊下 會 非禮10歲女童臀部

受左打擊,都唔可以俾其他人好過,所以非禮其他人
其實我唔明

根本借口,你有無試過失敗過 就有唸法周街摸d女人股隙?

但個官又好偏激,基本上完全否定5呎男會改過,假設人考到機師都會摸人
「冇咩大不了,想下下夢想實現怕你會絕望到乜」

做咩咁多負評
個仔得5呎,父母肯定仲矮,仲要生兩個仔
我米9好多90或00後都同我差唔多 明明佢地父母都係正常身高 點解可以生得咁高 好想2米高
智障
得手立即走人啦
我米9好多90或00後都同我差唔多 明明佢地父母都係正常身高 點解可以生得咁高 好想2米高

個五呎矮仔老母做保險架
你唔俾佢老母為左開床單,所結婚前俾個有錢矮仔屌到大肚先搵而家個老公埋單咩?
其實我唔明

根本借口,你有無試過失敗過 就有唸法周街摸d女人股隙?

但個官又好偏激,基本上完全否定5呎男會改過,假設人考到機師都會摸人

佢話自己受挫折先非禮人,就算做到機師都唔會一直順風順水到退休啦,根本係藉口個官先窒佢
天下Jer霸
係男人都唔明點解大壓力會摸人
Btw得5呎都有女
發機師夢
BU中研想做機師
有冇咁撚誇,我係街真係未見過得150cm嘅男人
條街咁多人
150真係睇唔到
不堪雙重打擊下於馬鞍山商場非禮10歲女童臀部。
依句既前係到底係有咩關係 我睇唔透
機師太高唔係會撞到panel咩,關身高咩事
咁有無好多領導人都非禮女童
咁有無好多領導人都非禮女童

做左領導人洗撚非禮女童咩
食完再用黎做賢者之石都得啦
屌你5呎都有女朋友
本地騎師都食唔少好野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞