[推到完場] 9:30 蝙蝠俠 : 夜神起義

310 回覆
26 Like 4 Dislike
弱左好多
點解連bane啲手下都好似唔忍心睇咁
點解連bane啲手下都好似唔忍心睇咁

因為太殘忍
虐老咁虐
腰已斷
睇多幾次,越睇越明

我之前都係睇兩次先明佢講咩
獄長
除咗Wayne fox 同第二集個散仔知啲武器之外冇人知,bane咁易搵到佢啲坦克嘅
都唔明點解Alfred 同Wayne 唔再見
見到都唔認對方
重新開始唔代表要抹殺過去一切啫
Alfred 咁老都要有個依靠啦

外國concept 唔使老有所依
點解福伯係咁叫佢收山?

前嗰兩集其實都有講過下, 今集bruce身體狀況又差, 又明顯仲介意rachel嘅事, 加上bane又係league of shawow
alfred唔想佢死

League of shadow 係咩來頭?

batman 第一集學師嘅地方

無睇過第一集

一個反罪惡組織 但都可以當佢係以暴易暴既組織

咁league of assassin 呢?
同黑夜之神比較之下。。。

因為小丑演員死左,冇得接住落要搵新奸角,呢套的確麻麻,冇晒哲學味,變返普通動作片

無哲學味?唔係掛
蝙蝠俠之後點攞返財產?
點解福伯係咁叫佢收山?

前嗰兩集其實都有講過下, 今集bruce身體狀況又差, 又明顯仲介意rachel嘅事, 加上bane又係league of shawow
alfred唔想佢死

無睇過第一集

一樣
蝙蝠俠之後點攞返財產?

我知爆炸之後 batman 點樣走
點有錢搵返catgirl
蝙蝠俠之後點攞返財產?

我[red想][/red]知爆炸之後 batman 點樣走

alfred唔想佢死

無睇過第一集

一樣

係同一個組織?如果係點解會改左名?
同黑夜之神比較之下。。。

因為小丑演員死左,冇得接住落要搵新奸角,呢套的確麻麻,冇晒哲學味,變返普通動作片

無哲學味?唔係掛

唔係掛套嘢反政府反建制反依家金融運作模式都普通動作片
蝙蝠俠之後點攞返財產?

我[red想][/red]知爆炸之後 batman 點樣走

成個gotham炸晒d橋 batman都返到去啦

無睇過第一集

一樣

係同一個組織?如果係點解會改左名?

https://www.quora.com/What-is-the-difference-between-the-League-of-Assassins-and-the-League-of-Shadows
點解一個傷左既阿伯 夠兩個渣槍既男人打
點解福伯係咁叫佢收山?

alfred唔想佢死

無睇過第一集

有組織犯罪集團 應該可以咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞