[推到完場] 9:30 蝙蝠俠 : 夜神起義

310 回覆
26 Like 4 Dislike
點解福伯係咁叫佢收山?

因為想佢做返Bruce Wayne,唔可能永遠都用batman方法去救世界,咁樣永無止境,班差佬唔識長大
點解batman第3集 睇咁多次都咁好睇
點解福伯係咁叫佢收山?

前嗰兩集其實都有講過下, 今集bruce身體狀況又差, 又明顯仲介意rachel嘅事, 加上bane又係league of shawow
alfred唔想佢死
會唔會拍羅賓

難d 暫時黎緊三年都唔會有
遲下出新版Batman
點解福伯係咁叫佢收山?

前嗰兩集其實都有講過下, 今集bruce身體狀況又差, 又明顯仲介意rachel嘅事, 加上bane又係league of shawow
alfred唔想佢死

League of shadow 係咩來頭?
Cat woman 好正
點解福伯係咁叫佢收山?

alfred唔想佢死

batman 第一集學師嘅地方
屌完女就去被Bane屌打

啪斷腰
剪得好明顯
扑野姐

電影本身都係咁
剪得好明顯
扑野姐

已經唔記得個段係點 睇親都係tvb播

啪斷腰

Your soul?or your body!!!!!
點解福伯係咁叫佢收山?

alfred唔想佢死

無睇過第一集
點解福伯係咁叫佢收山?

alfred唔想佢死

無睇過第一集

一個反罪惡組織 但都可以當佢係以暴易暴既組織
好似鬼片咁愈閃愈近
次次睇到呢度都好心痛
被屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞