[ONCE] TWICE 討論區(57) 我愛室友,室友生日粗卡

1001 回覆
51 Like 15 Dislike
志效幾個look都好靚
新歌麻麻 rap part最正 但係有久違既dance break
志效好靚
岩岩一路渣車一路睇mv 差d出事
RAP PART好型

好似少咗啲 rap 多咗 melodic 啲嘅部份

如果唔係有rap line 應該唔格硬加個part仲好
新歌麻麻 rap part最正 但係有久違既dance break

signal都係咁聽下聽下就會覺得唔錯
家姐句verse a 開頭其實都係好正好搶耳,正

痴撚線

痴撚線

痴撚線
子瑜個part好撚正
志效好靚

係度度都好靚,CLS
志效好靚

係度度都好靚,CLS

fingfingfing

痴撚線

痴撚線

清 安全d 好 重有好多次cd
雖然我都係紅隧口塞完

痴撚線

痴撚線

清 安全d 好 重有好多次cb
雖然我都係紅隧口塞完

第一次好似冇乜特別咁
但第二次開始上癮
同埋今次唔係淨洗腦feel 好襟聽

signal一聽就覺得正啦 JYP作啲曲好catchy好高汁

Mina好性感

小背心~
今日都有著,但係打咗件黑長衫底

呢件黃色都好正

靚到好誇張

痴撚線

痴撚線

清 安全d 好 重有好多次cd
雖然我都係紅隧口塞完

泊低 繼續loop多次算

signal 我到而家都仲係覺得麻麻...

靚到好誇張

好想要高清圖
DOFU 個下WO~ ~ ~
正到
RAP PART好型

好似少咗啲 rap 多咗 melodic 啲嘅部份

如果唔係有rap line 應該唔格硬加個part仲好

我暫時反而覺得rap part ok wor, 無左呢段淨係得melody part 反而首歌可能會有啲悶.
首歌唱live唱死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞