[ONCE] TWICE 討論區(57) 我愛室友,室友生日粗卡

1001 回覆
51 Like 15 Dislike
so I'm playing around with the album stickers on photoshop and I guess we're supposed to customize the covers like this?

pb都有分人

睇啲相好求其咁
so I'm playing around with the album stickers on photoshop and I guess we're supposed to customize the covers like this?

點捨得用d貼紙
https://twitter.com/Chilling99dec/status/924467596442791936

香港渣左D喎 得47

儲氣等MV出果時先刷爆佢..
MV今晚11點出?
MV今晚11點出?

聽日下晝五點
大佬,啲sticker咁大張,叫我呢啲儲開小卡既點算?我寧願佢送返閃卡
大佬,啲sticker咁大張,叫我呢啲儲開小卡既點算?我寧願佢送返閃卡

佢有小卡喎。。
Sticker 都係預你貼碟
今日五點仲有冇teaser

到5點 我再答你

到5點 我再答你

佢有小卡喎。。

我知佢本身都有小卡,但今次佢無送special card,所以我覺得sticker 其實某程度上係等於以前啲special card(閃卡,knock knock goods個種),knock knock goods都仲可以對摺放入卡薄啊,咁大張sticker 都唔知點搞好,我又一定唔會捨得拎黎貼

佢有小卡喎。。

我知佢本身都有小卡,但今次佢無送special card,所以我覺得sticker 其實某程度上係等於以前啲special card(閃卡,knock knock goods個種),knock knock goods都仲可以對摺放入卡薄啊,咁大張sticker 都唔知點搞好,我又一定唔會捨得拎黎貼

將其中一隻碟個盒用嚟放sticker
Cu個陣我係咁
買咗太多碟 個盒又阻掟 就淨卡個啲
https://twitter.com/sabeda1020/status/924560137880199168
weekly idol trailer 2

好期待 真係好中意睇週偶
依家熟左咁多應該會仲好笑

佢有小卡喎。。

將其中一隻碟個盒用嚟放sticker
Cu個陣我係咁
買咗太多碟 個盒又阻掟 就淨卡個啲

好建議!我諗我應該都會咁做
你地會係邊買專
你地會係邊買專

一早豬媽訂左
你地會係邊買專

一早豬媽訂左

有排等
你地會係邊買專

一早豬媽訂左

有排等

我今日先係豬媽訂 到底要等幾耐
你地會係邊買專

一早豬媽訂左

有排等

咁遲先買要等返1個星期
你地會係邊買專

一早豬媽訂左

有排等

咁遲先買要等返1個星期

今日CHECK EMAIL先發覺打錯左資料 要再訂過
你地會係邊買專

一早豬媽訂左

Ems定順豐
你地會係邊買專

一早豬媽訂左

Ems定順豐

順豐 20/10個陣訂左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞