有冇人有聽Maniac?

252 回覆
27 Like 3 Dislike
六道母vocal都有黎睇
多謝係前面拉實我果位幾位巴打,佢你地拉住我就一定向後跌撚死

Wall of dead果陣係中間玩爆旋陀螺果兩條契弟,我係其中一個,一直想咁玩,今日終於試到

Wall of dead果陣係中間玩爆旋陀螺果兩條契弟,我係其中一個,一直想咁玩,今日終於試到

爆旋陀螺真係好正

我唔敢行過去

俾人撞到痴左線

d靚仔靚妹有氣有力
埋去等收山

佢地唔曉停 撞完想fing 繼續俾人撞

撞完咪跌野

跌鏡片真係笑左

好深近視喎

好仆街

鐵樹蘭個鼓佬同埋佢d fd,唔知乜嘢節目拍嘢,阻Q住晒。
得我一個返工look好毒

第一排西裝友

唔好起我底

好似見到有個恤衫西褲

戴黑框眼鏡

冇戴眼鏡

企係你格離 見你開show前係咁碌連登

毒自睇係咁

joox既《metal成熟時》啊
其實joox sponsor都預左啦

應該係metal成熟時

算啦,自己睇得開心就得

咁又可唔可以企後d拍?
完全無意識好阻住人
你要拍你去最後拍啦

成日睇show都見到你
爆旋陀螺正

算啦,自己睇得開心就得

睇你地係到撞嚟撞去仲過癮過自己mosh

咁又可唔可以企後d拍?
完全無意識好阻住人
你要拍你去最後拍啦

上次wow and flutter已經係咁
可能係想入人堆俾無聽開既人feel下掛
不過其實真係幾毀氣氛
另外一隊indie band parallel horizons都出左新碟
有冇巴絲有買
氣氛唔錯

得前排係ok
中後排只係企最多拍下手

最後故地重遊 忍唔住衝埋中間亂撞
氣氛唔錯

得前排係ok
中後排只係企最多拍下手

最後故地重遊 忍唔住衝埋中間亂撞

故地重遊真係好撚正
另外一隊indie band parallel horizons都出左新碟
有冇巴絲有買

有聽過吓 但冇買

咁又可唔可以企後d拍?
完全無意識好阻住人
你要拍你去最後拍啦

上次wow and flutter已經係咁
可能係想入人堆俾無聽開既人feel下掛
不過其實真係幾毀氣氛

企左向右邊真係姆無癮, 早知企左邊

不過見係拍metal節目就算啦

我頂佢地唔順
後尾走咗去前面

成日睇show都見到你
爆旋陀螺正

只要係香港以內,有maniac既show都會有我
有位爸打mosh緊個陣比我推左出去 跟住即刻轉身番黎推番我一下
自問老餅,企係左邊挨住牆睇住你地mosh都好過癮
自問老餅,企係左邊挨住牆睇住你地mosh都好過癮

我細細粒,係咁比人壓到郁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞