連狗,你咪撚以為bam一隻三色貓就有用

101 回覆
145 Like 18 Dislike
連尼住,你老母畀狗屌緊

支持ban左關愛座佢!

呢位會員既行為嚴重影響討論區素質!

agger
咁就證明原來連狗根本都無撚bam到五毛,繼續縱容,大家有眼見

係 連狗都無bam洗版果d仆街

最影響人討論就係洗板個幾條on.9仔

eg 關愛座毒撚
幾時開始獨狗當左連登係自己地盤

其實初頭呢度已經被譽為青政地頭...
連囝本土陣營嚟
點會唔係自己地盤
連囝可以試吓先ban晒支那,深圳,廣州嘅ip

連囝本土陣營嚟
點會唔係自己地盤

好撚多細會員no.係五毛

連囝本土陣營嚟
點會唔係自己地盤

連囝依家上左位
唔知仲敢唔敢出黎講自己係本土呢

早排admin至留言話支持加泰獨立,連囝fb都有開post講,可見立場未變,一直都支持民主自決
言論自由冇啦
跟本有班有心人黎搞亂連登

admin唔去ban班5毛, 等於有心比人搞亂
連仔之前同政協勇者扯貓尾係連登推佢地隻game
咪又係為錢

你條垃圾咪又係想屈連狗bam 你,屈唔到就搞搞震

之前查冊post起曬班人底啦
諗番起戰月小編當時扮曬無辜真係好嘔心

好似得連囝冇同中資有生意上來往,全部admin嚟講佢都算係清泉

特登唔bam

用咩原因?無分身無洗板,點樣確實為五毛,係咪立場唔同就當五毛?
其實大家係咪想做另一個共產黨?

唔真誠愛港要DQ會員資格

特登唔bam

連狗係特登禍害忠良,長惡不悛

用咩原因?無分身無洗板,點樣確實為五毛,係咪立場唔同就當五毛?

保護主義
第一步先bam晒支那境內所有ip同會員交待

唔真誠愛港要DQ會員資格

當初國民黨剿共 係咪想做另一個共產黨?
新加坡撲滅共產勢力 係咪又想做另一個共產黨?
共狗病毒你唔落重藥治理佢
就會慢慢滋生成為一種惡疾
而家一個連登都咁多五毛滲透 一定要BAN
睇唔到BAN五毛會變乜野共產黨 唔好係度混為一談

保護主義
第一步先bam晒支那境內所有ip同會員交待

有組織既人要香港ip 有幾難呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞