連狗,你咪撚以為bam一隻三色貓就有用

101 回覆
145 Like 18 Dislike
無ban喎 放流料
賤人 三色貓

Hahaha, 我認我係賤人,但賤得有品味

既賤又何來品味?
從來吹噓支那都冇好下場,你放心上路啦
hi

hello,賤種

好耐冇見
賤人 三色貓

on9五
賤係唔會用品味形容
花式柒就有你份

個人簽名
----------------------------
Oct 25近期活躍五毛
0群龍共舞
1天才小釣手
2三色貓
3JR
4法國佬巫斯義=香港鍵國
5真律師何君堯
6dewi
7十卜ching
8D_wade
9吾系甘開心牙
10RedBaron
11優美開始
12小翁翁[/quote]
樓主洗版,舉報左

sit down
賤人 三色貓

on9五
賤係唔會用品味形容
花式柒就有你份

個人簽名
0群龍共舞
1天才小釣手
2三色貓
3JR
5真律師何君堯
6dewi
7十卜ching
8D_wade
9吾系甘開心牙
10RedBaron
11優美開始
12小翁翁

當然有分
我呢d,賤得黎將班傻囝醜態表露晒出黎,為之品味

你呢d,叫雞唔戴套,重要射唔出,成身性病上黎叫春,為之下賤[/quote]

我證明左你係五毛
除左屈我性病叫雞仲有咩反駁理據呀青頭含撚貓
賤人 三色貓

on9五
賤係唔會用品味形容
花式柒就有你份

個人簽名
0群龍共舞
1天才小釣手
2三色貓
3JR
5真律師何君堯
6dewi
7十卜ching
8D_wade
9吾系甘開心牙
10RedBaron
11優美開始
12小翁翁

當然有分

你呢d,叫雞唔戴套,重要射唔出,成身性病上黎叫春,為之下賤

我證明左你係五毛
除左屈我性病叫雞仲有咩反駁理據呀青頭含撚貓[/quote]
你邊有證明到呀
賤人 三色貓

on9五
賤係唔會用品味形容
花式柒就有你份

個人簽名
0群龍共舞
1天才小釣手
2三色貓
3JR
5真律師何君堯
6dewi
7十卜ching
8D_wade
9吾系甘開心牙
10RedBaron
11優美開始
12小翁翁

當然有分

我證明左你係五毛
除左屈我性病叫雞仲有咩反駁理據呀青頭含撚貓
屌柒連狗尼住老母,五毛雲集,妖言惑眾,干擾討論你又唔bam,咁撚多嘢可以做唔做,反而搞鳩我,根本係狼狽為奸,仆街冚家鏟啦

屌柒五毛煩膠老母,三色貓、法國佬巫斯義、優美開始、JR、D_Wade、RedBaron、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、LIKLN、群龍共舞、毛澤東等不能盡錄,全部仆街冚家鏟啦

屌柒連狗五毛煩膠
任由五毛隨地噴屎

五毛雲集參考post

【黑暗】濕鳩塞鷗兄已遭連尼住禁言七日
https://lihkg.com/thread/435231/page/1

刺刀捅向習匪頭 鏟平地獄鬼國
https://lihkg.com/thread/439819/page/1

(人手置頂) 屈毛黨名單
https://lihkg.com/thread/405731/page/1
淨係識洗版屈本尊
青頭含撚貓

賤人 三色貓

on9五
賤係唔會用品味形容
花式柒就有你份

個人簽名
0群龍共舞
1天才小釣手
2三色貓
3JR
5真律師何君堯
6dewi
7十卜ching
8D_wade
9吾系甘開心牙
10RedBaron
11優美開始
12小翁翁

當然有分

我證明左你係五毛
除左屈我性病叫雞仲有咩反駁理據呀青頭含撚貓[/quote]
點證明
咁就證明原來連狗根本都無撚bam到五毛,繼續縱容,大家有眼見
支持ban左關愛座佢!

呢位會員既行為嚴重影響討論區素質!
咁就證明原來連狗根本都無撚bam到五毛,繼續縱容,大家有眼見

係 連狗都無bam洗版果d仆街
師弟做咩要逼害我
連尼住,你老母畀狗屌緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞