[Kpop]T-ARA討論區[2] 幾時女王們先再集結

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
不如話你自己意淫差一大截
果段文字係話佢去mbc
但唔知係話去一次半次定長期
https://www.instagram.com/p/CC3Vk1qFzlL/?igshid=fyskyzeyv4hi

上一篇就有關「不朽的名曲」呢個節目?
KBS? 呢個似係嘉賓
咩節目就唔知
不過頂多係嘉賓
嘉賓都好
如果一簽新公司就撈到個主持既話,新公司真係好勁 奇蹟級別
會想追黎睇
好掛住素妍把聲
毒舌素
好撚正
毒得黎又好笑
希望有全盛時期幾成既活潑
年紀大啦
難d再有當初果種活力

Tiamo樣

智妍真係自己砌張Youtube圖?
我估應該有整下咁啦
但係咪佢自己整曬就唔知
如果係自己整曬應該好得閒
呢d片就算得10幾分鐘剪落其實幾晒時間
片應該唔係佢整啦
淨係張thumbnail 圖就可能啲
https://www.youtube.com/watch?v=pCeZCbFoKeM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0eV-yOjDy5b-ws3tO9Jv0u5b1wJfH6lhtCy1jIEsTWH0FnG3RRlKXI3d8

HEYSTARS原創作品《濟州島的咸恩靜》的問候。
【視頻下的問候摘要翻譯】
「大家好,我是韓語老師咸恩靜!」
HEYSTARS的韓國語老師咸恩靜,和濟州島(夢幻島)。
一邊旅行,一邊詳細介紹韓語表達。準備好愉快的學習了嗎?
其實佢依家除左拍youtube有咩做
你點樣搵佢地d updates
搵唔到相關Post講智妍youtube以外既近況
恩靜呢條係t-ara貼吧見到

https://www.facebook.com/permalink.php?id=212114265627997&story_fbid=1535873566585387
台灣大馬聯合應援會都update得好貼
拍劇出歌咩都好啦
唔想靜係每個星期等佢youtube片
呢個page會唔會講埋素妍寶藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞