[Kpop]T-ARA討論區[2] 幾時女王們先再集結

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
好奇新飯係因為啲乜而入坑
原本little apple果陣望過下覺得智妍幾靚, 但隔離有個仲正(恩靜)

跟手搵下其他utube mv, 又冇乜感覺, 冇繼續留意

到有睇到新聞話佢地離開公司, 心諗呢隊嘢唔係幾紅架咩, 做乜會走, 就搵下佢地相關資料, 就一發不可收拾

本身我自己係睇開日本嘢多, idol就更少, 我係Speed果個年代既人, 對泡菜係零認知, 甚至係有反感添

但對佢地既故事真係好大感慨, 一下子由高峰真插谷底, 仲要全民anti, 都繼續落去果份堅忍真係令我好想支持佢地

如果當初佢地真係完全被屈都還好, 起碼佢地內心都知自己係清白, 但係sns到講咗意志論, 內心果份自責同埋環境話係地獄都不為過

再加上團魂, 高處好多人都不能共富貴, 何況低谷呢, 自己人生都同其他人離離合合, 見到佢地咁齊心真係感動

再再加上, 恩靜真係好正
我係多香派, 但佢早前件事, 佢係我本命都接受唔到

至於寛, 佢生日fansmeeting我都有突登飛過去睇咗一次, 見過面就算了
唉 真係估唔到多香會發生呢啲事
無機會去日本見佢地 老公唔放人
只能夠得閒睇吓youtube

恩靜簽咗新公司
希望快啲有活動啦
近排都係得硬照多

我係speed世代既人

當年佢地真係完全同團名一樣, 全速前進, 佢地有記錄片'youth rush', 真係好襯佢地

但可惜既係, 太早出道太早成名, 係成長期到冇人可以教導到佢地, 而佢地更加係第一代超爆紅既童星, 全日本都係可以俾到經驗指導佢地成長

導至到今時今日多香件事, 而eri亦到明顯睇到行為上係有問題, 咁睇返其實佢地都係幾可悲, 唔係話為佢地既行為開解, 而係想講返, 佢地某程度上都係受害者

至於恩靜, 我個人係幾想去見佢一面, 覺得佢正, 最大原因係因為佢真係好暖

但又有些少問題, 我可以同人講我鐘意speed, 因為我由alive開始鐘意佢地, 咁多年, 有感情係裡面, 其他人會易理解啲

但宜家幾十歲人, 先入新坑, 仲追星, 係個人型象上會有啲難解釋

因為我一向都係幾討厭韓國
原來係咁

我覺得自己已經變變地心,已經成年見唔到素素同寶藍有公開活動,好難受
一年前今日剛好係台灣告別演唱會,已經一年見唔到素素
當年speed解散, 我都一樣爬咗坑, 到佢地返出嚟, 諗住望下懷緬下, 結果都係跌返落去

始終冇露面要死守係非常困難嘅事, 勉強自己無謂

到佢再露面時睇自己感覺再決定吧~
無變 成日係ig同佢傾計
但淨係得我講
好變態喔~
你唔明架啦
你好好呀,素素靠你地支持住,我想一邊飯住其他團一邊等素素呀
你都叫耐唔耐有得睇素妍ig story呀
無飯其他團了
你係藍寶粉吧?
6人合體的話我願意重課支持
最鍾意係佢
想知有無人報咗名去抽孝敏個生日會
我以為講緊孝敏生日會
變咗搞兩場嘛?
如果係素藍出山就好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞