第一次打車輪的感覺

167 回覆
76 Like 11 Dislike
嗰陣時覺得條女雙唇好軟 雖然有陣煙味 但我係煙鏟 冇所謂 本身大家都未算搞嘢 交換多陣口水之後就:「不如....」跟著我地就去咗九龍塘了
第一次係同個箍牙妹打
條脷一lamp到個箍
忍唔住另轉頭笑咗出嚟

btw扯到硬哂

屌 我都係同個箍牙妹打
我完全冇經驗,但佢有好多 佢全程帶住我

我都試過

有種生銹味

箍牙果陣打茄輪比人笑奶鐵閘
第一次係同個箍牙妹打
條脷一lamp到個箍
忍唔住另轉頭笑咗出嚟

btw扯到硬哂

屌 我都係同個箍牙妹打

我都試過

有種生銹味

只記得扯爆旗...

GAY
第一次係同個箍牙妹打
條脷一lamp到個箍
忍唔住另轉頭笑咗出嚟

btw扯到硬哂

屌 我都係同個箍牙妹打

我都試過

有種生銹味

第一次係同個箍牙妹打
條脷一lamp到個箍
忍唔住另轉頭笑咗出嚟

btw扯到硬哂

屌 我都係同個箍牙妹打

我都試過

有種生銹味

呢個真 果陣比幾個fd咁笑過
我諗我呢世人都唔會明
仲記得 係西九海濱
好生硬咁錫左一啖
多年後講返 佢話個時唔敢哄咁埋
驚比我feel到佢扯緊

之後又好難忘係海邊 錫左超過10分鐘
初初拍拖 連空氣都係甜既

我仔仔都有咁講過
我之後先知 除左錫錫 岩岩拍拖果陣攬住佢果都會扯 但係我完全feel唔到佢扯左
No feel
打茄輪真係好撚正
上個星期先俾左初吻女朋友
初戀咀都未掂就散左
佢初初都只係諗住輕輕咁錫
但係我唔想咁就完事所以細細聲同佢講想last耐啲
於是再輕輕錫多幾下 慢慢每下都last一兩秒
之後開始錫上下唇 慢慢大家都伸條脷出嚟
舌尖對舌尖咁慢慢越伸越入 慢慢掂到脷中間打轉
個陣時個口差唔到cover哂成個咀
好似透唔到氣咁但係feel到對方呼氣同埋好甜好軟好滑
錫完我攬住佢喊 佢即刻摸我個頭好似呵小朋友問我做乜喊
其實係以前追女仔都係一路都係我付出
對方唔係當老馮就係撚返我轉頭
第一次有被愛嘅感覺 臨尾唔想我諗返以前啲野唔開心
無啦啦含住啖perrier再錫我慢慢放落我個口到
諗起就
寶寶我愛你
初戀咀都未掂就散左
諗起就
寶寶我愛你

男人老狗
第一次打車輪果晚係屋企樓下同ex夜晚12點錫到天光 好懷念

車左6,7個鐘
初吻就已經打車輪 仲要大家都第一次
車碌都咁多人打
扮有經驗車落去
亂咁黎又幾high
15歲個陣同條女攬係床到打
諗起都
果陣Form1同個女同學喺公園到吹水,跟住膽粗粗咁問佢試過打車輪未? 佢本身拒絕 不過我一野車埋去,結果打左成半個鐘 佢仲要係初吻 全程扯爆旗

係 以前真係唔車夠半粒鐘都唔肯停
依加... 車左五分鐘好除褲黎料喇

true
奇怪卻是,每戀一次,震撼竟逐漸變得愈淺。令人動心,只得那次...
拖下手仔都扯撚到出外太空
初戀咀都未掂就散左
諗起就
寶寶我愛你

男人老狗

笑撚死打個車輪都要喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞