第一次打車輪的感覺

167 回覆
76 Like 11 Dislike
屌晒你地老母!!!!
不自覺一直打落去
4x歲仲末試過同人咀,算唔算失敗?
心跳加速得好快
濕晒

唔記得 因為條女出黎玩既
果陣Form1同個女同學喺公園到吹水,跟住膽粗粗咁問佢試過打車輪未? 佢本身拒絕 不過我一野車埋去,結果打左成半個鐘 佢仲要係初吻 全程扯爆旗
啲女個口超臭 ,臭煙咀,臭到好似馬桶咁!不了,幫我含撚就差唔多

都係嘅,你條撚同支煙差唔多
唔知點解大家都好乾個嘴
最尾互射
起後樓梯
次次打完底褲都濕左
係ex屋企
坐隔離,我好緊張
佢擰我個頭過黎想錫我
我避
佢問我做咩避佢
然後夾硬錫落黎
我個咀咪到勁實唔敢打開
佢塞條脷入黎
開頭都係牙出面,然後我先俾佢伸入去
打左成個鐘,好正

佢條脷好甜好滑
一世都記得佢係最好錫果個
打車輛就有
唔係第一次打,但係係最有感覺既一次
同佢曖昧緊,兩個飲多左坐係海旁佢一啖咀埋黎
我成個人呆左唔識比反應,唔小心比佢條脷“鼠”左入黎
軟淋淋濕濕地又甜甜地咁,好舒服好sweet好想一直打落去
一直都唔知原來打茄輪係一件咁舒服咁令人欲罷不能既事,好想佢再錫多我一次 一次都好
記得第一次佢話感覺似奶生豬肉

佢話有腐屍味點睇

佢又知腐屍咩味
洗唔洗報定驚

奶生豬肉 都已經好恐怖
唔係第一次打,但係係最有感覺既一次
同佢曖昧緊,兩個飲多左坐係海旁佢一啖咀埋黎
我成個人呆左唔識比反應,唔小心比佢條脷“鼠”左入黎
軟淋淋濕濕地又甜甜地咁,好舒服好sweet好想一直打落去
一直都唔知原來打茄輪係一件咁舒服咁令人欲罷不能既事,好想佢再錫多我一次 一次都好

曖昧完結果係點有冇一齊
兩個人鬚根磨擦好正
估唔到咁硬
打左陣俾個車房師傅屌我唔好再搞佢d零件

又幾好笑喎
果陣Form1同個女同學喺公園到吹水,跟住膽粗粗咁問佢試過打車輪未? 佢本身拒絕 不過我一野車埋去,結果打左成半個鐘 佢仲要係初吻 全程扯爆旗

係 以前真係唔車夠半粒鐘都唔肯停
依加... 車左五分鐘好除褲黎料喇
我將舌頭擺入條女口中 不斷探索每一個角落 尋求水份 由牙齒到舌頭再到內壁 再大力吮吸條女嘴唇和舌頭 吸到盡頭時彈回原位 唾液之花四濺 發出啪嗒啪嗒猶如浪花既聲音 我再重複一次以上步驟 順便將氧氣送到入去 吸一大口精華 再輸入條女的喉嚨中 順帶將我吸收多餘既水份歸還 以免條女缺水 之後用舌頭順時針再逆時針360度旋轉10圈 雙唇貼緊密閉真空式呼吸 內裏既唾液忍受唔到壓力而流出...
第一次係同個箍牙妹打
條脷一lamp到個箍
忍唔住另轉頭笑咗出嚟

btw扯到硬哂

屌 我都係同個箍牙妹打
我完全冇經驗,但佢有好多 佢全程帶住我
同佢都第一次拍拖
初吻係輕輕咁錫咗下
到第次就已經開始打車輪
我咩都唔識比佢帶住
問返佢點解無啦啦識
佢攞部手機出嚟開個record比我睇話專登上網學
傻下傻下咁幾sweet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞