Sooff 求相認區

91 回覆
23 Like 0 Dislike
我都有玩過 都係07-09年玩
原來仲未執

仲有無ac

我有上過去
其實咩位我都去齊

我都有去過 個時後山仲有古堡 好正

我有上過去
其實咩位我都去齊

我都有去過 個時後山仲有古堡 好正

係呀!

我都搵到我係game識既人 superbird 求相認

屌 依隻game令我最深刻就係依隻鬼 成日一返到屋企就彈出黎 逼我做任務 搞到我唔敢返屋企

屌 依隻game令我最深刻就係依隻鬼 成日一返到屋企就彈出黎 逼我做任務 搞到我唔敢返屋企

好搞笑

好搞笑

得你理我

好搞笑

得你理我

冇計啦 前幾年我仲有上去睇下有冇人玩 sooff大執 變左樣 唔太鐘意 都係以前好啲

好搞笑

得你理我

冇計啦 前幾年我仲有上去睇下有冇人玩 sooff大執 變左樣 唔太鐘意 都係以前好啲

其實隻game有d難玩 要有好多材料先做到樣野
以前雖然係一隻網頁休閒既game 但真係好玩過online game ,啲任務細節又好 同人傾計又正 真係一流

好搞笑

得你理我

其實隻game有d難玩 要有好多材料先做到樣野

係既 但真係好正 一開始玩掃葉執樹枝都玩好多戈人

我都搵到我係game識既人 superbird 求相認

屌 原來我係幅圖到 我係蕉蕉chiu
個網已經壞左入唔到
個網已經壞左入唔到

算啦 都已經唔同 冇意思
灰左 原來629 sooff 12週年有人組過online 我遲左啦
灰左 原來629 sooff 12週年有人組過online 我遲左啦

竟然
真係好好玩 當年玩個陣仲課金 好記得係用mtr有啲機可以課 儲左好多衫 幽靈阿 德州狂人阿 但而家乜都無晒
真係好好玩 當年玩個陣仲課金 好記得係用mtr有啲機可以課 儲左好多衫 幽靈阿 德州狂人阿 但而家乜都無晒

個時冇錢 成日想偷偷地上去上面

竟然

我想上線影朋友名上黎相認

我無課金咁癲
唔知你地記唔記得 賣衫條街 ,好似迷你倉上面有條假樓梯 我成日行上去 明知無野都成日行上去 其實個game有好多位都係企唔到人 但成日撞岩位又行到過去 你地明唔明
已經唔記得左個密碼 07-09年真係最好玩最完美 改左版之後唔同曬就冇玩落去
已經唔記得左個密碼 07-09年真係最好玩最完美 改左版之後唔同曬就冇玩落去

我11-12都有玩 不過得閒先上下 無07-09咁癲 放學就on
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞